• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.07.2022

07:59

PREPOTENTNA, NIJE NI ČUDO ŠTO SI SAMA! Otac rijaliti učesnika napao Sanju Marinković!

Estrada

PREPOTENTNA, NIJE NI ČUDO ŠTO SI SAMA! Otac rijaliti učesnika napao Sanju Marinković!

Podeli vest

Sanja Marinković nedavno je u svojoj emisiji ugostila Jovanu Ljubisavljević, bivšu rijaliti učesnicu i devojku Stefana Karića nakon čega je doživela niz uvreda jer populanu misicu nije ugostila kako su neki očekivali

Sanju je, naime, na društvenim mrežama izvređao Jovanin budući svekar Osman Karić koji joj je poručio da je prepotentna i da ništa na zna o ljubavi, zbog čega i nema muža:

Foto: Printscreen

Besan na Sanju... Osman Karić

- Ironična, prepotentna, za novinarku jeste, ali za ljubav nije elokventna. Za ljubav nema škole. Jednostavno, ljubavi se spoje kad se dvoje vole. Da si to naučila ne bi sada sama ti kod kuće čučila. Imala bi muža ili neku vezu. O muško-ženskim odnosima često zamenjuješ tezu - osvrnuo se Osman na Sanjin nedavni razvod.

Foto: Instagram/printscreen

- U ljubavi budi ti optimista. Nemoj biti, Sanjice, muški ti šovinista - zaključio je u svom maniru Karić.

Marinkovićeva se zasad nije oglašavala ovim povodom, ali budući da je poznata kao osoba koja nije reagovala ni na mnogo grublje reči i prozivke potekle kako od njenih gostiju tako i od nekadašnjih prijateljica, sasvim je izvesno da ni ovoga puta neće prokomentarisati Osmanove reči.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija