• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2022

19:00

JOVANA JEREMIĆ RASKRINKALA LJUPKINOG BIVŠEG: General Simić priča po gradu da ona hoće da mu se vrati! Evo kako je pevačica reagovala nakon ovog saznanja (VIDEO)

printscreen

Estrada

JOVANA JEREMIĆ RASKRINKALA LJUPKINOG BIVŠEG: General Simić priča po gradu da ona hoće da mu se vrati! Evo kako je pevačica reagovala nakon ovog saznanja (VIDEO)

Podeli vest

Jovana Jeremić je u novom izdanju rubrike "Do koske sa Jovanom Jeremić" razgovarala sa poznatim damama, među kojima su bile Ljupka Stević, Stanija Dobrojević, Indi Aradinović, Rialda Karahasanović i Slavica Ćukteraš

Jovana je odlučila da zajedničko vreme koje provodi sa pevačicama na Kopaniku, iskoristi kako bi snimila emisiju za Informer, a tom prilikom sa svojim gošćama razgovarala je o raznim temama.

- Dobrodošli u 24. rubriku "Do koske sa Jovanom Jeremić" na Informerovom sajtu. Ovo je ekskluzivno izdanje, zato kasnimo. Pogledajte kakve dame imam ovde, ovo je pravi akvarijum - rekla je Jovana Jeremić na samom početku.

 

 

Jovana je nedavno izjavimo da muškarac ženi mora da obezbedi stan u centru Beograda, "Roleks" sat i najnoviji automobil, a sa tim se slaže i Ljupka Stević:

- Podržavam sve što je na tu temu. Roleks, stan, novi auto, a tu bih dodala i jedno 400.000 na račun - našalila se Ljupka.

Jeremićeva se osvrnula i na bivšeg dečka Ljupke Stević, generala Simića, kojeg je raskrinkala pred našim kamerama:

Foto: Informer

Ljupka Stević i Dragiša Simić

- Čula sam da Simić, njen bivši, ide po gradu i priča kako Ljupka hoće da mu se vrati, kako grabi rukama i nogama - rekla je Jovana, na šta je Stevićeva odgovorila:

- Ne znam odakle ti takva informacija. Ako je to istina, onda je to jako ružno - rekla je Ljupka.

- Ona mu je udarila u ego, a muški ego je najosetljiviji - dodala je Slavica Ćukteraš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija