• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

07.07.2022

18:37

SEVERINA OD KEBE UZELA 70.000 EVRA, A SADA NEĆE DA IH VRATI?! Isplivali šokantni detalji!

Estrada

SEVERINA OD KEBE UZELA 70.000 EVRA, A SADA NEĆE DA IH VRATI?! Isplivali šokantni detalji!

Podeli vest

Severina Vučković bivšem svekru pevaču Draganu Kojiću Kebi navodno duguje 70.000 evra

Kako prenosi "Kurir", Severina je tokom pandemije koronavirusa najviše vremena provodila u porodičnoj kući svog supruga Igora Kojića, a kako nije nastupala zbog mera koje su tada bile na snazi, a novac koji je imala odvojen sa strane veoma je brzo potrošila. Kada je potrošila štek, navodno je otišla kod svekra Dragana i tražila mu na pozajmicu, koju joj je on istog dana dao, otkriva dobro obavešten izvor "Kurira", blizak pevačici.

Foto: printscreen You Tube 150 minuta

Severina Kojić

- U međuvremenu je ona uhapšena zbog kršenja policijskog časa, a i tu kaznu joj je Keba platio. Brzo nakon toga ona i Igor su se rasturili, a ona je pokupila stvari i vratila se u Hrvatsku. Ono što nas je sve iznenadilo jeste da nikada nije nazvala da vrati pare. Keba je odlučio da joj oprosti sitne dugove, ali ju je u jednom trenutku pozvao za ovaj dug od 70.000 evra. Ona mu je rekla: "Nemam sada", a sledeći put se nije javila i on je digao ruke od toga - navodi izvor za "Kurir", a Severina se nije oglašavala ovim povodom.

Kontaktirali smo Kebu kako bismo proverili ove navode, međutim, pevač nije želeo ništa da komentariše.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija