• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K.

08.07.2022

08:00

MARINA VISKOVIĆ NE ZNA ZA KRIZU! Pevačica na odmoru potrošila vrtoglavu cifru - uživa u luksuznom apartmanu od 1.000 evra dnevno!

ATA Images

Estrada

MARINA VISKOVIĆ NE ZNA ZA KRIZU! Pevačica na odmoru potrošila vrtoglavu cifru - uživa u luksuznom apartmanu od 1.000 evra dnevno!

Podeli vest

Marina Visković potrošila je za pet dana čak 5.000 evra!

Marina odmara se na Ibici, a smeštena je u luksuznom apartmanu u kojem noćenje košta 1.000 evra.

 

 

- Jedva je čekala da otputuje jer je u poslednje vreme dosta radila. Nastupala je skoro svakog vikenda, a nedavno je objavila i dve nove pesme, "Ibica" i "Bomba", pa joj je odmor bio baš potreban. Zato nije štedela pare, pa je uplatila smeštaj u jednom od najluksuznijih apartmana na Ibici - kaže za Informer izvor blizak pevačici i dodaje da je Viskovićevoj najbitnije da se dobro odmori:

- Iako je Ibica poznata po ludim žurkama, Marinu su tamo privukle prelepe plaže. Na odmoru ostaje još koji dan i zato se trudi da maksimalno uživa i napuni baterije za nastupe koji je uskoro očekuju. Uživa u dugim šetnjama i u fenomenalnim restoranima sa španskom kuhinjom. Što bi se reklo, odmara se za sve pare.

Marina je nedavno priznala da njen životni stil i te kako košta.

 

 

- Ne umem najbolje da raspolažem finansijama, nikada ne znam koliko tačno novca trošim. Mesec ne mogu da izguram bez oko 3.000 evra - ispričala je pevačica u emisiji "Amidži šou".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija