• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/

08.07.2022

14:57

ZLATA PETROVIĆ SE UDAJE?! Pevačica progovrila o emotivnom životu

Estrada

ZLATA PETROVIĆ SE UDAJE?! Pevačica progovrila o emotivnom životu

Podeli vest

Pevačica Zlata Petrović progovorila o emotivnom životu, i otkrila da li će stati na "ludi kamen"

Zlata Petrović može se pohvaliti dugom i uspešnom karijerom i time što je prava miljenica publike, međutim da bi sve to stekla pevačica je ipak morala dosta da se potrudi, a njen životni put nije bilo ni malo lak. Njena karijera traje od 1983. godine, pa sve do danas.

Foto: printscreen

Njen privatni život takođe je bio jako uzbudljiv i interesantan za medije, sa 14 godina se udala, jer su je majka i očuh obećali bez njenog pristanka.

Foto: printscreen

Nakon udaje pobegla je od svog muža i kasnije se udala za Hasana Dudića, nakon braka sa njim zabavljala se sa popularnim voditeljom Zoranom Pejićem Pejom za kojeg se kasnije udala.

Iskreni odgovori neposredne Zlate Petrović nasmejali su i oduševili sve.

- Stalno sam u beloj kombinaciji i ljudi misle da treba neko venčanje da bude. Tako da nikad se ne zna. Možda tako i bude. Ali, "nema ništa majko od tvoga veselja". Nema svadbe, uživam u slobodi - rekla je kroz smeh za Kurir Zlata Petrović.

Zlati kolege govore da se "ne menja kao spomenik u parku".

- To sam malo pre čula od Miše Mijatovića. Samo sam ga pitala: "Šta reče"? - bila je iznenađena Zlata.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija