• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2022

17:44

DRAGANA MIRKOVIĆ VLASNICA JE SVEGA ŠTO JE NJEN MUŽ ZARADIO! Nakon svekrove smrti, na pevačicu je prepisano neizmerno bogatstvo! EVO ŠTA SVE POSEDUJE!

Printscreen

Estrada

DRAGANA MIRKOVIĆ VLASNICA JE SVEGA ŠTO JE NJEN MUŽ ZARADIO! Nakon svekrove smrti, na pevačicu je prepisano neizmerno bogatstvo! EVO ŠTA SVE POSEDUJE!

Podeli vest

Dragani Mirković nedavno je preminuo svekar, Anto Bijelić, a sva imovina koju poseduju ona i njen suprug Toni, prepisana je na nju

Pevačica Dragana Mirković nedavno je na svom Instagram pofilu objavila tužnu vest. Njen svekar, otac Tonija Bjelića Anto je preminuo.

Foto: printscreen

O njenom suprugu Toniju i njeovom pokojnom ocu Anti Bjeliću zna se da su se bavili raznoraznim biznisima, ali ništa više od toga javnosti nije poznato.

Draganin muž je rođen u Austriji kao Antonije Bjelić, od roditelja koji su srpskog porekla, a i danas sa suprugom i decom živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, poseduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju, ali i građevinske firme, kao i televiziju DM Sat.

Toni je u Beču pre nekoliko godina kupio i dvorac Ebenfurt, koji je istorijsko znanje iz 12. veka i u čije je renoviranje uložio puno novca. Dvorac sadrži mnogobrojne prostorije i četiri kule, a prostire se na 12.000 kvadratnih metara. Pre restauracije je morao da potpiše ugovor kojim garantuje da neće biti ugrožena i narušena njegova istorijska vrednost.

Foto: printscreen

Dragana Mirković ispred dvorca Ebenfurt

Sadašnju suprugu, pevačicu Draganu Mirković, upoznao je na jednom njenom nastupu u Beču, kada ih je upoznao jedan estradni menadžer. Toni je tada uspeo da nabavi Draganin broj telefona i dugo sa njom održavao vezu na daljinu. Posle dve godine par je počeo da živi zajedno u Beču, a jednom prilikom su otkrili da se prosidba dogodila na semaforu, dok su čekali da se upali zeleno svetlo. Dragana je u jednom od ranijih intervjua istakla da taj momenat smatra za najromantičniji u svom životu.

- Najlepše je da svoju devojku zaprosite dok je na semaforu crveno svetlo, jer tako ne može da vam pobegne - govorila je ona u šali.

Foto: Ivan Dobričić/Kobra

Tekst potpisa

Toni je svojevremeno priznao da uopšte nije znao ko je Dragana Mirković kada ju je prvi put video, jer je odrastao u Austriji i nije bio upućen u srpsku muzičku scenu.

Toni i Dragana su se venčali 28. septembra 1999. godine, iz braka imaju starijeg sina Marka i ćerku Manuelu.

Bijelić je pre nekoliko godina imao operaciju na mozgu, a potom i jaku upalu pluća. Dragani je za 50. rođendan poklonio "mercedes" koji vozi i Kanije Vest, a koji navodno košta oko pola miliona evra.

Toni je Dragani prepisao svu imovinu koju je stekao u Beču, a na njeno pitanje zašto je tako odlučio, on samo odgovorio:

- Jer sam tako želeo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maki

pre 1 godinu

Naravno posto je on u stecaju I ima ogromne dugugove, a finansiska pleni sve stoje na njegovo ime.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija