• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

10.07.2022

08:48

EVO NA ŠTA SEKA TROŠI PARE OD REKLAMA! Potpisala ugovor za 25.000 evra! MOGLA JE DA KUPI STAN U CENTRU, ALI JE NOVAC POTROŠULA POTPUNO DRUGAČIJE!

Promo

Estrada

EVO NA ŠTA SEKA TROŠI PARE OD REKLAMA! Potpisala ugovor za 25.000 evra! MOGLA JE DA KUPI STAN U CENTRU, ALI JE NOVAC POTROŠULA POTPUNO DRUGAČIJE!

Podeli vest

Nije tajna da pevačica Seka Aleksić ima i zarađuje ogromne količine novca, ali malo ko zna njenu humanu stranu. Dobar deo njene zarade Seka redovno daje u humanitarne svrhe, ali time se nikada nije hvalila

Pevačica Seka Aleksić je nedavno postala zaštitno lice jednog kozmetičkog brenda, a kako mediji saznaju, za svoje angažovanje na promociji ove luksuzne kozmetičke linije navodno je uzela zavidan honorar.

Foto: Foto: Stanislav Zakić

Seka Aleksić

Aleksićeva je potpisala šestomesečni ugovor i navodno postala bogatija za 25.000 evra.

- Seka je jedna od najlepših prirodnih javnih ličnosti, koža joj je besprekorna i jasno je zbog čega je upravo ona bila izbor ove prestižne kozmetičke kuće. Uspeli su da se dogovore za manje od nedelju dana i nisu žalili pare samo da bi pristala da  bude njihovo zaštitno lice. Kako cena reklame na njenim društvenim mrežama nije mala, dogovorili su promociju od šest meseci i Seka je uzela honorar od 25.000 evra - priča izvor za "Alo!", i otkriva da je Aleksićeva odlučila da polovinu honorara prosledi u humanitarne svrhe.

- Od početka karijere, Seka učestvuje u humanitarnim akcijama i do sada je novčano pomagala bolesnima, starima, napuštenoj deci i životinjskim azilima. Zato i ne čudi što je i ovoga puta odlučila da deo ovog honorara prosledi u humanitarne svrhe. Malo ko zna da se ona gotovo svaki put kada zaradi novac na društvenim mrežama odrekne većeg dela, kao i da tu praksu ima od kako je prvi put postala zaštitno lice. Malo koja javna ličnost to radi, ali ona se trudi da sakrije koliko i kome pomaže, iako je u samom vrhu humanitaraca sa estrade - otkriva izvor i dodaje da je Aleksićeva proteklih godina samo od reklama zaradila pravo bogatstvo.

Foto: Privatna arhiva

Seka Aleksić

- Sekine društvene mreže obiluju porodičnim fotografijama, normalnim i kulturnim sadržajem, zbog čega ima veliku bazu fanova koji slepo prate svaku njenu objavu i veruju u ono što predstavlja. Upravo zbog toga ima stotinu ponuda za saradnju. Naravno, ne želi da bude hodajuća reklama i trudi se da reklamira samo proizvode u koje veruje. U protekle dve-tri godine zaradila je toliko novca da je mogla da kupi stan u centru grada, ali se odlučila da ih pokloni onima kojima je novac znatno potrebniji nego njoj - zaključuje izvor.

Pevačica Seka Aleksić je jedna od retkih ličnosti sa javne scene koja je uspela da svoj privatan život odvoji od poslovnog, i uz supruga Veljka i sinove uživa u Staroj Pazovi, gde su sagradili vilu. Seka je nedavno priznala da planira proširenje porodice i da bi njeni sinovi najviše voleli da dobiju sestru.

Foto: HIT dodatak/informer

Seka Aleksić sa porodicom

- U planu je svakako proširenje porodice. Planiram od septembra da idem na vantelesnu oplodnju. Sve ostalo je u Božjim rukama. Volela bih da se ostvarim u ulozi majke i da mi treće dete bude kruna porodice. Sinovi se najviše raduju proširenju porodice i često mi govore da bi voleli da dobiju sestru, a moram priznati da i ja priželjkujem ćerku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija