• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2022

21:51

PRITISKAO SAM SEBE OVIM CILJEM, ZABORAVIO NA SVOJE GODINE! Andrija Jo štedeo sve vreme da bi imao ovo! INFLUENCER OSTVARIO NAJVEĆI SAN!

printscreen

Estrada

PRITISKAO SAM SEBE OVIM CILJEM, ZABORAVIO NA SVOJE GODINE! Andrija Jo štedeo sve vreme da bi imao ovo! INFLUENCER OSTVARIO NAJVEĆI SAN!

Podeli vest

Jedan od najpozatijih jutjubera, Andrija Jo, nakon mnogo odricanja i štednje, ispunio je sebi najveći san, a to je kupovina stana u Beogradu

Jutjuber i pevač Andrija Jo godinama snima klipove i kači na svoj kanal koji broji 842.000 fanova.

Foto: Bojan Stanić

Andrija Jo

On je svvojim radom i trudnom, ali i dugom štednjom, uspeo da kupi svoj stan u prestonici i tako ostvari životni san.

Andrija se na svom instagram profilu pohvalio fotografijama u svom novom stanu, ali i pokazao emocije koje su ga preplavile, pa je i pustio suzu.

- Od kad sam se doselio u Beograd, najveća želja mi je bila da kupim svoj stan u ovom gradu i stalno sam maštao o tome, pričao svakodnevno svima koliko to želim, možda i previše time smarao ljude oko sebe, a i sebe. Čak sam sebe pritiskao da to mora da se desi što pre, zaboravljao svoje godine i nabijao sebi krivicu, ali je ovim još jednom dokazano da je najvažnije imati zacrtan cilj i on će se ostvariti. Neverovatno mnogo sam ponosan na sebe, jer se ceo moj trud isplatio i jer sam uspeo da sam kupim svoj stan iz snova u godinama koje imam. Svim ljudima oko mene je dobro poznata moja rečenica “Neću na gluposti da bacam novac, moram da kupim stan” i vredelo je! Imao sam omplikacije oko kupovine ovog stana koji jurim skoro godinu dana ali sam se zaljubio u njega na prvi pogled i bio uporan, kao što vidite, prevazišao sve prepreke i uspeo! Uskoro kreće renoviranje, sredjivanje i naravno useljenje, a sve ćete to moći da pratite na mom YT kanalu! I za kraj, hvala svima na podršci svih ovih godina koliko sam prisutan na društvenim mrežama, zajedno smo zaslužni za ovo! Skoro nikad ne pokazujem emocije, ne umem baš ni pisanjem to da prenesem, ali poslednji klip je video kada sam prvi put ušao u svoj stan i shvatio koliki je to uspeh - napisao je Andrija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija