• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

14.07.2022

11:00

OTELI SU MI DETE! Severina žestoko odgovorila direktorki škole: "Valjda je trebalo da pošaljem kafu i slatkiše tim finim damama"

Estrada

OTELI SU MI DETE! Severina žestoko odgovorila direktorki škole: "Valjda je trebalo da pošaljem kafu i slatkiše tim finim damama"

Podeli vest

Severina Vučković oglasila se nakon što je državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen sin.

Severina je detaljno u "Pismu jedne majke", kako je nazvala svoj post na Instagramu, opisala kroz šta je njeno dete prošlo u školi zbog čega je ona uputila pretnje direktorki. Takođe, pevačica tvrdi da je u sve bio upleten njen bivši verenik Milan Popović kojeg je optužila da se udružio sa direktorkom škole. Istakla je, da dete nije viđala zbog njih.

Foto: printscreen You Tube 150 minuta

Severina je na svom Instagram profilu objavila i lekarske nalaze i istakla je da sudija nije hteo ni da ih pogleda i da joj je odmah oduzeo dete.

- Predala sam joj nalaze. Sudija nije želeo da pogleda nalaz, niti da poziva svedoke ili lekare. Presudila je da mi dete oduzmem jer ga „namerno“ nisam odveo u školu?!? Oteli su mi dete odmah 28. novembra. na 20 meseci „kao privremena mera”. Da se ​​razumemo, to nije bila presuda, već organizovano kidnapovanje deteta. Zbog tih gospođi i stručnjaka viđala sam dete samo 88 sati mesečno. Dva puta mesečno bilo je moguće da prenoći kod kuće. Nakon otmice, sudija je srećno otišla na skijanje sa ocem, a otac je donirao školi. I bili su srećni- kazala je Severina i dodala:

Foto: instagram/severina

Tvrdi da je imala razlog da preti direktorki škole koju pohađa njen sin... Severina

- To su godine zlostavljanja i deteta i mene na pravdi Božijoj. Kad smo već kod Boga, i njega je direktorka bez mog pristanka izbacila sa veronauke. Juče sam sa sinom došala na more, ali su „direktorka iz pakla“ i njena advokatica Željka Pokupec prvog dana našeg odmora ponovo objavile da me tuži DORH- dodala je pevačica i na kraju opravdala svoje preteće poruke koje je slala Ljiljani Klinger:

- Znate šta sam joj napisala, a sada znate šta je tome prethodilo. Šta biste joj napisali? Valjda je trebalo da pošaljem kafu i slatkiše tim finim damama? - zaključila je Severina na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija