• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.07.2022

13:27

DARKOVA BIVŠA VERENICA, BARBARA, NE IZGLEDA VIŠE ISTO! Pevačica objavila fotografiju nakon intervencije!

printscreen

Estrada

DARKOVA BIVŠA VERENICA, BARBARA, NE IZGLEDA VIŠE ISTO! Pevačica objavila fotografiju nakon intervencije!

Podeli vest

Barbara Bobak stekla je veliku popularnost kada je postala najpre devojka, a potom i verenica Darka Lazića s kojim je ubrzo raskinula. A kako s popularnošću ide i novac i estetske korekcije, tako je Barbara ispoštovala i ovaj segment koji je obavezan kod pevačica

Bivša verenica Darka Lazića sada je pokazala kakvu je promenu napravila na svom licu i otkrila da je veoma zadovoljna. Barbara je uradila estetsku korekciju usana, a potom je objavila i kako sada izgleda:

Foto: Instagram/printscreen

Pokazala nova usta... Barbara Bobak

- Ja sam prezadovoljna i ne mogu da prestanem da se gledam u ogledalo. Uradile smo korekciju asimetrije i sledeći put topimo stari filer koji se prošli put popeo u nausnicu- napisala je Barbara koja je objavila i fotografiju svog novog izgleda.

Foto: Instagram/printscreen

Pevačica prezadovoljna izgledom... Barbara Bobak

Podsetimo, pevačica je prošle godine uplovila u vezu sa Darkom Lazićem koji ju je i verio, ali je njihova veza prekinuta u martu ove godine. Lazić se zbog toga loše osećao, pa je dosta pio, a sve je kulminiralo kada ga je saobraćajna policija zaustavila na auto-putu na Novom Beogradu gde je ustanovljeno da u organizmu ima alkohola, narkotika, kao i da je vozio preko dozvoljene brzine i bez dozvole. Lazić se nakon svega pravdao da je imao emotivne probleme uzrokovane raskidom sa Barbarom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 1 godinu

Problem je sto kod ove tzv elite, ali i komunjarskih snobova do danas nisu mozak uspeli da operisu, gospoda su u genima, ne ne na raxunima u banci, ta gospoda koju ste usrali u drugom svetskom ratu i posle istog treba da vas strelja sve na trgu svakog grada koji ste unistili, a ova kvazi elita ne moze da odlucuje o bilo cemu ikad. Kad se dete rodi, a ti ga ne ucis da kaze hvala i izvolite molim, a ono to samo prica to ke dokaz ko ke gospodin, a vi ste radnicka klasa koja i ne moze da se snadje u gospodskoj ulozi, jer ste konjusari i svinjari, mozete i da ne objavite poruku, ali istina i dalje postoji i boli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija