• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.07.2022

18:11

VESELJE U DOMU ANE BEKUTE! Pevačica dobila novu snajku! SIN IGOR PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN!

Darko Cvetanović

Estrada

VESELJE U DOMU ANE BEKUTE! Pevačica dobila novu snajku! SIN IGOR PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN!

Podeli vest

Sin pevačice Ane Bekute, Igor Polić, verio je svoju izabranicu Tamaru Videnović, a planiraju i svadbu u toku sledeće godine

Pevačica Ana Bekuta je, nakon teškog perioda kroz koji prolazi od kako je, pre sedam meseci, ostala bez partnera Milutina Mrkonjića, dočekala i povod za veliko veselje u njenoj kući.

Foto: ATA Images

Tekst potpisa

Njen sin, Igor Polić, iz prvog braka ima sina Branka od 25 godina i ćerku Sonju koja je tri godine mlađa, a sada je odlučio da po drugi put stane na ludi kamen.

Svojevremeno je posebnu pažnju privukla vest da se pevačica protivila odluci sina da se razvede od prve supruge, i sama svesna koliko je važno održati porodicu na okupu. Navodno je učinila sve što je mogla da se njen naslednik i snaja pomire. Navodilo se da se Igorova tadašnja supruga i Ana izuzetno poštuju i da su jedna uz drugu u svakoj situaciji.

Igor je ipak okončao brak 2006. godine, a nakon toga je njegovo srce potpuno osvojila Tamara Videnović iz Niša.

Njihov susret bio je sudbinski, a ljubav im se dogodila na prvi pogled, kako obično i biva kada je reč o pravim i istinskim emocijama. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a varnice između Igora i Tamare su odmah sevnule.

Foto: Privatna arhiva

Igor Polić, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

- Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obe porodice su sjajno prihvatile vest. Ani je najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca - rekao je izvor vrlo blizak porodici Ane Bekute za medije i istakao da to što je Igor predstavio Tamaru svojoj deci, Branku i Sonji, svedoči o tome koliko je njihova ljubav jaka, a zajednički planovi ozbiljni.

- Igor i Tamara su se verili, a svadbu planiraju sledeće godine, kada prođe godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, koga je Ana veoma volela, ali i cela njena porodica veoma poštovala. Tamara je prva devojka koju je Igor predstavio naslednicima, a oni su podržali negovu sreću - zaključio je izvor.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija