• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

17.07.2022

07:00

PROGOVORILE KOMŠIJE DARE BUBAMARE! Evo kako se pevačica ponaša kada je kamere ne snimaju!

Novak Đurović

Estrada

PROGOVORILE KOMŠIJE DARE BUBAMARE! Evo kako se pevačica ponaša kada je kamere ne snimaju!

Podeli vest

Dara Bubamara poseduje nekretninu u elitnom delu Novog Sada, a sada su njene komšije otkrile kako se pevačica ponaša kada je ne snimaju kamere

Kako su Novosađani rekli, Dara je jedna opuštena žena, koja je veoma brižna majka, ali je i darežljiva prema najmlađim sugrađanima.

- Dara je super, ona kad dođe, uvek je veselo. Često ume da nasmeje celu radnju - rekao je radnik jednog marketa koji se nalazi baš pored pevačicine zgrade.

- Ona dođe u našu radnju kao što bi i svako od nas običnih ljudi ušao, opušteno obučena, uglavnom bez šminke. Često ima velike naočare za sunce na glavi, ali bez obzira na to, svi je prepoznaju. Obično kupuje u popodnevnim časovima, nekad dođe i sa sinom. Kad izađem ovde na pauzu, često je vidim kako trčkara na sve strane, pakuje jedne torbe, a vadi druge iz kola. Ponekad kada se deca igraju ovde, ona utrči do nas i nakupuje im kese slatkiša i sokova, pa im da da razdele. Tu se vidi da nije nadmena, ona to ne radi zbog medija, to uglavnom niko sem nas radnika i ne vidi. Čuo sam da kada dođe u veliku kupovinu, ide posle kod oca u Futog, pa mu ona sve odnese da ga poštedi - ispričao je radnik.

Foto: Novak Djurović

Dara Bubamara

- Ona je okej žena, uvek se nasmeje i ljubazno javi. Viđam je često kada je u Novom Sadu, znam po autu kad je tu. Uvek zastane, popričamo malo, onako komšijski. Nedavno se vratila sa letovanja, baš je bila sa ovim njenim mladim dečkom na moru. Totalno je normalna, kao i svi mi ima svoje vrline i mane. Mom mužu je smetalo njeno parkiranje iskreno, ali smo na kraju prihvatili to jer nas ne ugrožava. Sin joj je lepo vaspitan, uvek se javi, pridrži nam vrata, baš fino dete. Dara ume da bude malo blesava, svaki put mora da lupi nešto što nas nasmeje - ispričala je Darina komšinica iz zgrade, koja je želela da ostane anonimna.

- Jaoj, Dara, pa ona je super, jedan veliki car. Viđamo je u raznoraznim izdanjima, nekada dođe u papučama i šalvarama, bez trunke šminke. Stavi one ogromne naočare za sunce i sedne u baštu. Kada je u gradu, dolazi svaki dan, nekad i više puta. Pretežno dolazi sama kad ustane, uživa u svom nekom miru, sin se igra s decom, a ona se odmara. Radim ovaj posao 12 godina, radila sam i u Beogradu, zaista sam služila mnogo poznatih ličnosti u raznim elitnim lokalima, ali ona je sušta suprotnost svemu što sam do sada viđala. Nema trunke sujete u sebi, nije arogantna, ne gleda ljude s visine. Ružno je da ja sad komentarišem koliko ona troši, ali je super gost koji uvek ostavi više nego korektan bakšiš - ispričala je konobarica koja redovno služi Daru Bubamaru.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija