• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

17.07.2022

09:55

JESI LI TI TA ZVEZDA KOJU ŠIŠAM?! O ljubavi Arkana i Cece i dalje svi pričaju! SAMO ŠTO SE NIJE ŠLOGIRAO!

printscreen

Estrada

JESI LI TI TA ZVEZDA KOJU ŠIŠAM?! O ljubavi Arkana i Cece i dalje svi pričaju! SAMO ŠTO SE NIJE ŠLOGIRAO!

Podeli vest

O ljubavi pevačice Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana priča se i danas, iako se ta romansa tragično završila pre čitave dve decenije. O njima su postojale mnoge spekulacije, ali je ceo svet znao i pratio njihovu vezu, brak i zajednički život

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović započela je ljubavnu vezu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom 1993. godine. Ona je bila mlada pevačica, na početku karijere, pomalo problematičnog ponašanja.

Foto: printscreen

Željko Ražnatović Arkan i Ceca Ražnatović

Sa druge strane, Arkanovo zanimanje nema ime. U mladosti je svašta radio, od sitnih krađa i razbojništva do onih spektakularnih, filmskih radnji, kakav je bio njegov beg iz zatvora u Amsterdamu 1981. o kojem se i dalje priča. Pričalo se da je radio prljave poslove za Državnu bezbednost i da mu je zato bilo sve dozvoljeno.

Foto: Public

Željko Ražnatović Arkan

I danas se na pomen Arkanovog imena javnost zaintrigira i željno iščekuje novi detalj o njemu i njegovim radnjama, kao da je u pitanju neko ko je svojim zaslugama zadužio generacije. Baš tako je i Ceca bila opčinjena njime kad ga je prvi put ugledala.

Foto: printscreen

Željko Ražnatović Arkan i Ceca Ražnatović

- Bila sam u Nemačkoj i na benzinskoj pumpi kupila Plejboj, u kom sam videla čoveka svog života. Naletela sam na intervju sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Nisam razumela šta piše, samo sam zurila u njegovu fotografiju, jer mi se jako dopao. Bio je to najmuževniji i najzgodniji muškarac kog sam ikada u životu videla - kazala je ona svojevremeno.

Ceca i Arkan upoznali su se 2. novembra 1993. godine u hotelu "Interkontinental". Pevačica je bila žena u koju se "komandant" zaljubio na prvi pogled, barem to ona tvrdi.

- Onda je stigao poziv od menadžera Baneta Stojanovića da se zajedno s Džejom i Oliverom Mandićem pojavim u Erdutu. Za vreme smotre smo sedeli sa strane i čekali da počne. Snimila sam ga na stotinak metara. Stajala sam do nekog generala i prokomentarisala: "Uh, kakvo mače! Ko je ovaj tip? Bruka kako izgleda!" Čovek samo što se nije šlogirao: "Da l' si ti normalna? To je komandant!" Kad nas je kasnije Oliver Mandić upoznao, Željko je rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam?" Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se - pričala je.

Foto: printscreen

Željko Ražnatović Arkan i Ceca Ražnatović

Spekulacije o šišanju Cece potiču iz ondašnjih novina, koji su navodili da je ona mesecima bila u sumnjivom društvu u Švajcarskoj, gde je pevala u jednoj diskoteci koju je držao muškarac druge nacionalnosti. Priča kaže da je neko zamolio Arkana da spase mladu muzičku zvezdu iz tog pakla i on je to navodno učinio, ali ju je po kazni ošišao na kratko.

Foto: printscreen

Željko Ražnatović Arkan i Ceca Ražnatović

Cecini roditelji su se, kako je ispričala, protivili njenoj ljubavi sa ozloglašenim komandantom, ali je ljubav svakako krunisana venčanjem 19. februara 1995. Bio je to događaj o kojem je brujao svet, svadba se prenosila direktno na televiziji širom Balkana, ali ju je prenosio i britanski BBC i američki CNN. Koliko je to, iz nekog razloga, zanimalo ljude, govori i podatak da je video-kaseta njihove svadbe te krizne 1995. prodata u preko 100.000 primeraka.

Foto: printscreen

Željko Ražnatović Arkan i Ceca Ražnatović

U braku su stekli mnogo toga, a najvažniji trijumf koji treba pomenuti je fudbalski klub Obilić (nikad nije bio u njihovom vlasništvu, već je Arkan bio samo predsednik i sponzor kluba, a kasnije Ceca), a koji je tada izbio na prvo mesto u Jugoslaviji. Dobili su dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Oboje su danas odrasli i ostvareni ljudi, Veljko kao bokser, a Anastasija je krenula stopama majke.

Foto: Printscreen You Tube

Željko Ražnatović Arkan i Ceca Ražnatović

Željko Ražnatović (48) i njegovi prijatelji Milenko Mandić (44) i Dragan Garić Gara (47) ubijeni su 15. januara 2000. godine u beogradskom hotelu "Interkontinental". Pored Arkana u poslednjim trenucima života bila je njegova supruga Ceca, koja je bila i jedan od svedoka kasnije na suđenju.

- Pritrčala sam separeu i ugledala zgrušanu krv na Željkovom levom oku, koje je bilo zatvoreno. Zubi su mu bili izbijeni, a kada sam ga protresla, počeo je da kašlje i izbacuje krv iz usta. Manda je sedeo pognut i krvario je iz oka i usta, a Garić je ležao pored separea i držeći se za stomak jecao: "Joj, joj'". U jednom trenutku čula sam Zvonka Mateovića kako viče: "Spusti pištolj!" Okrenula sam se i ugledala mladića u žuto-teget jakni kako diže pištolj sa poda. Nikada ga više nisam videla - govorila je ona, dodajući da je pokušala da oživi supruga.

Foto: the Times

Željko Ražnatović Arkan i Ceca Ražnatović

- Pokušala sam sa reanimacijom, vrištala sam da neko pozove Hitnu pomo dok sam Željku iz usta vadila krv. Onda sam ga uhvatila pod pazuh jedne ruke, Zvonko pod pazuh druge, a onaj čovek i moja sestra Lidija za noge. Jedva smo ga provukli kroz kružna vrata. Smestili smo ga u beli policijski "džip pajero", ali je jedan policajac rekao da nema dozvolu starešine da vozi auto, tako da se onaj čovek ponudio da BMW preveze Željka u bolnicu - rekla je tada Ceca.

Ovde se završila velika ljubav između pevačice i njenog muža posle sedam godina. Međutim, njena povezanost sa kriminalcima nije.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

A ko su to svi? Koga zanima sto je decu ostavila bez oca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija