• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

18.07.2022

17:55

MACA LJUBI 20 GODINA MLAĐU SUPRUGU! Jovanu kriji od javnosti, a ona je prava bomba!

Estrada

MACA LJUBI 20 GODINA MLAĐU SUPRUGU! Jovanu kriji od javnosti, a ona je prava bomba!

Podeli vest

Dragan Marinković Maca u braku je sa pravom bombom, objafio fotografiju kako ljubi 20. godina mlađu suprugu

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca bio je rešen da se nakon razvoda od prve supruga nikada više ne oženi, a onda ga je 20 godina mlađa izabranica ubedila da promeni mišljenje.

On je više puta govorio o tome kako je došlo do braka sa Jovanom, a kako kaže život mu je sada predivan.

 

 

- Sa svojom ženom sam se kratko zabavljao, nakon čega sam je brzo oženio. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: 'Dobar dan'. Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom za domaće medije.

Maca svoju suprugu čuva daleko od očiju javnosti, veoma je ponosan na nju i njihov odnos, a Jovana zbog svog privlačnog izgleda neretko dobija epitet ''bombe''.

 

Maca iza sebe ima jedan brak i dva sina, Lava i Fjodora i kako kaže strog je prema njima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija