• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/M.K

19.07.2022

20:07

NEVEROVATNI DETALJI IZ DETINJSTVA SLOBE RADANOVIĆA! Pevač otkrio kada je prvi put bio na letovanju

Printscreen You Tube

Estrada

NEVEROVATNI DETALJI IZ DETINJSTVA SLOBE RADANOVIĆA! Pevač otkrio kada je prvi put bio na letovanju

Podeli vest

Pevač Slobodan Sloba Radanović ovo leto provodi radno na crnogorskom primorju gde ima nekoliko zakazanih nastupa, a baza mu je Budva. On je kroz suze ispričao da je sa 14 godina prvi put bio na moru.

Sloba je poznat po skromnosti i prizemnosti, pa se nije libio da ispred naše kamere ispriča kakvo mu je letovanje bilo u detinjstvu, te da ga nije sramota što je tada bio paradajz-turista. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Prvi put sam sa 13 ili 14 godina otišao na more. I to me je moj brat odveo. Ja sam tada bio ne paradajz-turista nego, ono, još gore od toga. Sve što smo mogli da učinimo u tim trenucima da nam bude lepo, da se lepo provedemo za tih, koliko smo bili, deset dana mi smo uradili. Nije tu bilo ničega previše, čak je veoma skromno bilo - priča Sloba za portal Republika s knedlom u grlu i kaže da mu ni tada, a ni sada nije bilo bitno šta jede i koliko to košta:

- Zar je bitno šta jedeš i gde obitavaš? Bitno je da svi dođemo na ovu plažu i da se okupamo i uživamo u suncu. To su stvarno budalaštine i komentare kad čujem: "Paradajz-turisti"! Pa šta jedeš kod kuće, paradajz ne jedeš? Ljudi ponesu šta imaju, snalaze se, bitno im je da dovedu decu da vide more. Ja sam sa 14 godina video more prvi put u životu i tada sam se oduševio. Danas je isto teško vreme.

Foto: Informer

Svako ko je uspeo danas da dovede decu na more on je superroditelj. Svaka im čast na koji god način da su uspeli da dođu i prožive tih deset dana ovde pored svega što se dešava - rekao je Sloba.

Nedavno je na Instagram nalogu Zlatana Ibrahimovića osvanuo snimak s treninga na kojem trenira uz pesmu Slobe Radanovića. Pevač ne krije oduševljenje jer je kao mali mnogo voleo baš ovog fudbalera.

- Vrlo mi imponuje. Zlatan je moj omiljeni igrač. Kao mali sam bio zaluđen za fudbal. Još kao klinac, kad se Zlatan pojavio, mnogo sam ga voleo. Pogotovo što je s ovih prostora i što je van tih nekih igračkih kvaliteta. On je jedna velika ljudina, pravi humanitarac, dosta ljudima pomaže. Šta ti mogu reći, osim da mi imponuje što me je objavio - priča Radanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija