• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2022

19:00

OVO SU NAJFATALNIJI ĆELAVI MUŠKARCI! Jovana Jeremić objavila spisak: Za njim su žene gubile glavu! (VIDEO)

Printscreen/Instagram

Estrada

OVO SU NAJFATALNIJI ĆELAVI MUŠKARCI! Jovana Jeremić objavila spisak: Za njim su žene gubile glavu! (VIDEO)

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić u novom izdanju rubrike "Do koske sa Jovanom Jeremić" govorila je o fatalnim ćelavim muškarcima, a u jednom momentu poslala je poruku svim političarima

Jovana je na početku emisije poslala poruku političarima koji ne znaju kako da se ponašaju kada dođu kod nje u jutarnji program.

- Dobar dan svima, 25. po redu rubrika "Do koske sa Jovanom Jeremić. Rubrika koja se voli i čeka, zašto što ovo možete da čujete u rubrici kod Dragana J. Vučićevića i u jutarnjem programu na Pink televiziji isključivo vikendom. Vikendom je jutarnji program za koji se nikada ne zna kako će da počene, a kako će da se završi, jutarnji od kojeg bride političari. Kada dođu kod mene u emisiju nekada ne znaju kako da se ponašaju, a ja im poručujem da se ponašaju prirodno i neće imati problem sa mnom - rekla je Jovana Jeremić na samom početku, a onda je otkrila koji su po njoj najbolji i najuspešniji ćelavi muškarci.

 

- Ja sam žena koja voli ćelave muškarce, palim se na njih. To je zato što ćelav muškarac mora da ima šarm, ali i sve pored da bi opčinio jednu ženu kao što sam ja. Iskustvo mi je dokazalo da ćelavi muškarci imaju nešto više od onih koji imaju savršenu kosu i izgled. Napravila sam jednu retrospetivu ko su bili prvi pravi fatalni muškarci. Prvo su bili grčki glumac Teli Savalas i ruski Jul Briner. Nakon njih u holivud dolazi Brus Vilis, koji je za mene stvarno fatalan muškarac. Kao klinka volela sam fudbalera Zineida Zidana i on je obeležio moje detinjstvo kada je fudbal u pitanju. Kada su ekonomija i biznis u pitanju tu je i Miodrag Kostić za kojim su žene gubile glavu. Nataša Bekvalac je javno izjavila posle tri braka da je Miodrag Kostić bio muškarac njenog života. Iz muzičke industrije tu je Mili, sa kojim su me povezivali, ali naravno da ništa nisam imala sa njim. Kada je u pitanju politika na spisku najfatalnijih ćelavih muškaraca nalazi se Miloš Vukčević. Na spisku se nalazi i Slavoljub Muslin - rekla je Jovana Jeremić, a šta je još otkrila saznajte u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija