• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam

21.07.2022

17:05

HANA HULJIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA! Evo ko je došao po pevačicu i njenu naslednicu!

printscreen

Estrada

HANA HULJIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA! Evo ko je došao po pevačicu i njenu naslednicu!

Podeli vest

Pevačica Hana Huljić porodila se u nedelju, 17. jula, a na svet je donela devojčicu kojoj su Petar Grašo i ona dali ime Alba. Novopečena mama je danas napustila porodilište, a po nju je došla Vjekoslava Huljić, supruga Tončija Huljića

Grašo je Hanu oženio u ferbruaru ove godine, a nekoliko meseci kasnije dobili su Albu koja je teška 3.100 grama i dugačka 50 centimetara, a porođaj je prošao u najboljem redu. 

Foto: Instagram

Hana Huljić i Petar Grašo

Albu je, sigurno ušuškanu u ružičasti jastuk, do automobila donela medicinska sestra, a potom su se uputili ka porodičnom domu. 

Petar Grašo nikada nije voleo da iznosi svoj privatan život u javnost, a nedavno je priznao da mu ova medijska popularnost otkako se saznalo da je u vezi sa Hanom nikako ne prija.

Foto: Željko Dimić

Pevač Petar Grašo

- Hana i ja živimo decentno svoj život, ne delimo privatne detalje s javnošću i to verovatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmejala vest da smo postali hrvatski „Megan i Hari” - rekao je Grašo nedavno za medije.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DALILU U GORNJEM ŠEPKU NAPALE KOMŠIJE?! Dragojevićka prolazi kroz pakao nakon što je Dejana Dragojevića prevarila u rijalitiju?!
Rijaliti

DALILU U GORNJEM ŠEPKU NAPALE KOMŠIJE?! Dragojevićka prolazi kroz pakao nakon što je Dejana Dragojevića prevarila u rijalitiju?!

Dalila Dragojević pre dva dana je otišla u Gornji Šepak kako bi videla oca Husa Mujića sa kojim nije bila u kontaktu 10 meseci, tokom svog boravka u "Zadruzi". Iako je javno osudio svoju naslednicu zbog prevare koju je počinila u rijalitiju i uplovila u vezu sa Filipom Carem, Mujić je svoju mezimicu sačekao raširenih ruku, međutim, Dalila se navodno susrela sa sa drugim problemom - osudom komšija

21.07.2022

16:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija