• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.S.

21.07.2022

18:19

PAPARACO! JANA BEZ PORODICE U CRNOJ GORI, EVO ŠTA PEVAČICA RADI PRED NASTUP! Uhvaćena u opuštenom izdanju! (FOTO)

G.S.

Estrada

PAPARACO! JANA BEZ PORODICE U CRNOJ GORI, EVO ŠTA PEVAČICA RADI PRED NASTUP! Uhvaćena u opuštenom izdanju! (FOTO)

Podeli vest

Paparaco Informera uslikao je pevačicu Janu Todorović koja je u Crnu Goru došla zbog nastupa. Jana je odlučila slobodno vreme pred nastup u Rafailovićima da iskoristi ispijajući osvežavajuća pića u kafiću koji se nalazi na samoj obali mora, a ono što smo primetili jeste da je pevačica na more došla sama

Kako je otkrio naš izvor, Janin suprug i ćerka otišli su u Ameriku, te zbog toga nisu mogli sa njom da pođu u Crnu Goru.

- Jana je u Crnu Goru došla zbog nastupa koji ima zakazan u Rafailovićima. Sama je došla, jer su joj muž i ćerka u Americi. Svugde su velika poskupljenja zbog situacije izazvane ratom, a ona mi je rekla da joj se suprug žalio na cene u Americi - otkrio je izvor Informera.

Foto: G.S.

Pevačica Jana Todorović u Crnoj Gori

Kako je naš izvor rekao, Jana se ne plaši ponovnog zatvaranja kao što je bilo tokom pandemije koronavirusa, ali ističe da je u strahu zbog opakog virusa.

- Jana se ne plaši zatvaranja, ali se plaši korone jer je izbugila svoje najbliže. Srećna je, kao i sve njene kolege, jer konačno mogu da nastupaju i polako se vraćaju u normalu. Estrada je imala velike troškove tokom pandemije, jer su bila zabranjena okupljanja i nisu mogli da nastupaju, srećom Jana dobro zarađuje od privatnog biznisa, pa nije bila u velikom finansijskom problemu, kao pojedini pevači - rekao je naš izvor.

Foto: G.S.

Jana sama došla u Crnu Goru, muž i ćerka joj otišli u Ameriku

Todorovićeva je nedavno bila na svadbi Đanijevog sina Marka, a pevačica tada nije štedila novac, pa je muzičare i pevače sve vreme kitila novčanicama. Kako je otkrio naš izvor, Jana je tada potrošila sve pare koji je imala kod sebe.

- Jana uživa u muzici, kada je pogodi pesma tada ne štedi, potroši do poslednje pare. Tako je bilo i na večanju Đanijevog naslednika. Muzičare je častila parama dok nije ispraznila tobru, a u pitanju je ozbiljna cifra. Rekla mi je da se provela odlično i da joj je žao što nije ponela više novca (smeh) - zaključio je izvor Informera koji je bilazak popularnoj pevačici.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija