• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.07.2022

09:40

LUKSUZNI BRENDOVI JOJ ŠALJU SVE DIREKTNO U SPAVAĆU SOBU! Ćerka Željka Mitrovića pokazala skupe stvari, a onda otkrila kako šopinguje!

Printscreen

Estrada

LUKSUZNI BRENDOVI JOJ ŠALJU SVE DIREKTNO U SPAVAĆU SOBU! Ćerka Željka Mitrovića pokazala skupe stvari, a onda otkrila kako šopinguje!

Podeli vest

Starija ćerka Milice i Željka Mitrovića, Kristina uživa u luksuzu i u vezi sa Ilijom, naslednikom "kralja uranijuma", a sada je pokazala kako izgleda kada ona "ide" u šoping

Kristina, koja živi u Londonu sa Ilijom sada je pokazala šta je sve juče kupila u šopingu iako nije izašla iz svoje spavaće sobe:

Foto: Informer/društvene mreže

Uživa u luksuzu... Kristina Mitrović

- Danas je šoping dan- napisala je Kristina i objavila koje se sve komade modnog brenda "Dior" pazarila. Ono što je svima privuklo pažnju jeste šešir ovog brenda koji košta čak 1.220 evra.

Ovo je Kristinin omiljeni brend, a ona je osim garderobe pokazala i svoju spavaćuu sobu u kojoj je sve od najfinijeg i nasjkupljeg materijala.

Foto: Instagram/printscreen

Kristina retko boravi u Srbiji s obzirom na to da njen verenik Ilija ima sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno.

Foto: Instagram/printscreen

Skupo, skuplje... Kristina Mitrović

On i Kristina su se upoznali tokom studija u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i može se pohvaliti poznavanjem više stranih jezika.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija