• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2022

15:13

SABRANA DELA MIŠE MIJATOVIĆA U INTERPRETACIJI SLAĐE ALEGRO!

Promo

Estrada

SABRANA DELA MIŠE MIJATOVIĆA U INTERPRETACIJI SLAĐE ALEGRO!

Podeli vest

Slađa Alegro u saradnji sa Šaranom i Mišom Mijatovićem završila je nov projekat pod nazivom "Sabrana dela Miše Mijatovića".

Pevačica Slađa Alegro poslednjih meseci sa svojim timom radila je na lajv projektu Sabrana dela Miše Mijatovića.

Foto: Promo

Tekst potpisa


Sladja je sa Mišom odabrala najbolje pesme koje potpisuje ovaj istaknuti umetnik. Pevačica ističe da je cela zamisao Miše Mijatovića kao i njenog producenta Šarana.

- Dva velika prijatelja, Miša i Šaran, su došla na zajedničku ideju, da publiku podsete na sve velike hitove koje je Miša uradio za sve ove godine - započela je Sladja i dodala:

-Mišina želja je bila da se na ovom projetku pojavim ja kao izvođač i donesem u svom maniru sve ove velike hitove.

Veoma me je obradovala ideja i naravno sa zadovoljstvom sam je prihvatila.

Foto: Promo

Šaran i Slađa Alegro

Čast je stajati na istoj bini sa ovakvim umetnikom i njegovim bendom.

Što se tiče samog snimanja koje je trajalo čitavog dana, pevačica ističe da sa istog nosi samo lepe uspomene:

- Uživala sam na snimanju, energija i profesionalnost su nešto čime odiše ceo tim. Naravno, pod palicom mog pijatelja i producenta Šarana i ovaj put je projekat besprekorno urađen, sa prepoznatljivim tonom, bojom i nadam se celokupnim utiskom. Mislim da će publika osetiti dušu, i duh nekog drugog vremena koji je na žalost daleko iza nas, ali mi smo zajedno tu da vas podsetimo na pravu muziku, kvalitet i nešto što "miriše" drugačije - završila je Slađa.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija