• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Pink

23.07.2022

21:45

UBEĐENA SAM DA JE SUDIJA DONELA ISPRAVNU ODLUKU! Jovana Jeremić o presudi Zorana Marjanovića!

printscreen

Estrada

UBEĐENA SAM DA JE SUDIJA DONELA ISPRAVNU ODLUKU! Jovana Jeremić o presudi Zorana Marjanovića!

Podeli vest

Kompozitor Zoran Marjanović juče je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović, koja je 2016. godine ubijena na nasipu u Borči. Voditeljka Jovana Jeremić se tim povodom sada oglasila i iznela svoje mišljenje

Jeremićeva je istakla da iako ne postoji dokaz da je Zoran ubio Jelenu, ubeđena je da je sudija donela ispravnu odluku:

- Mislim da je to očekivana presuda, da je Zoran prosto morao biti osuđen. Iz nekoliko razloga, ovo sve predugo traje, krivac mora da postoji za ceo ovaj slučaj... Ono što je meni simptomatično i jeste tačno, ne postoji nijedan materijalni dokaz da je Zoran ubio Jelenu, da je on izvršio krivično delo. Ubeđena sam da je sudija donela ispravnu odluku iz razloga što Zoran sigurno jeste učestvovao u tom ubistvu! Da li je on razlupao glavu Jeleni, da budem direktna, za to ne postoji nijedan materijalni dokaz, po onome što je izneto na suđenju. Ali sudija je imao slobodno sudijsko uverenje i slobodnu sudijsku ocenu, da donese odluku na osnovu analize svih iznetih dokaza. Sudija je krenula od toga da je Zoran u tom momentu bio jedini koji je mogao da bude sa Jelenom na nasipu i na osnovu toga, neki kažu lošom obranom Marjanovića, donela odluku da je kriv. Ostaje sad apelacija, drugostepeni postupak, postupak po žalbi. Videćemo šta će biti, ali ja mislim da tu nema mnogo prostora za neke promene - rekla je Jeremićeva u emisiji "Jeremićeva to voli vruće", a na pitanje da li smatra da će ukoliko kazna ostane 40 godina, Marjanović da prizna i otvori se:

Foto: printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić o ubistvu Jelene Marjanović

 - To sve zavisi od vremena. Šta ako se pojavi neko novi ko tvrdi da je ubica? To mi ne znamo. Bilo je mnogo slučajeva gde se dešavalo da se posle 25 godina pronađe pravi ubica. A možda će i Zoran da se otvori, mada mi je to malo teže - rekla je Jeremićeva, a onda je progovorila o starateljstvu nad detetom:

Foto: Informer

Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene

- Mislim da je za nju najbolje da starateljstvo dobije Teodora tetka (Jelenina sestra od strica). Da se koliko toliko razvije u normalnu osobu - zaključila je Jovana Jeremić.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
satelit

pre 1 godinu

Ajde sada paceru u mardelj na skapavanju svi traze paradajz

Dojčilo

pre 1 godinu

Ako Jovana Jeremić kaže da je ubeđena, smatram predmet zaključenim! Takav intelekt, takav um...Bog ju je za sve dao i novinarstvo i pravo i pevanje.....

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

E kad psihički nestabilna osoba, zaposlena da bude voditeljka i koja se u polovini četvrte decenije svog života javno razgolićava, ocenjuje da li je ili nije neki sudija doneo kvakitetno dobru presudu, onda je ova država otišla dođavola.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija