• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

26.07.2022

10:23

MAJA SADA ZAPRETILA JOVANI: Vodite računa šta pričate! Starleti pukao film, pa odlučila da prekine raspravu s voditeljkom

Informer

Estrada

MAJA SADA ZAPRETILA JOVANI: Vodite računa šta pričate! Starleti pukao film, pa odlučila da prekine raspravu s voditeljkom

Podeli vest

Prepucavanje između Maje Marinković i Jovane Jeremić ne prestaje, a starleta je odlučila da ovaj rat okonča i to pretnjom koju je uputila voditeljki

Nakon što je Jovana poručila Maji da su "u njenu rupu stavljali samo pravi", kao i da je "njena glava krasila naslovne strane", Maja je odlučila da voditeljki uputi još jednu poruku, ovoga puta preteću:

Foto: Informer.rs

Marinkovićeva neće više da se svađa, sad je malo brutalnija... Maja i Jovana

- Ovo je previše reklame preko mog imena, jedna je Maja Marinković, da li će to pojedine osobe ikada shvatiti? Ne bih se više bavila ovom temom, sledeći put vodite računa šta pričate ukoliko ne želite da dolazi do neprijatnih situacija. Pozdrav za moju omiljenu voditeljku Jovanu Jeremić, veliku (oralnu) gromadu, da nastavi da krasi časopise, verujem u nju da će uskoro postati zašitino lice "Crtanog magazina"- poručila je maja Jovani na kraju rasprave.

Foto: Instagram/printscreen

Podsetimo sve je počelo od Jovanine reakcije na informaciju da je Maja preotela nevenčanog supruga Aleksandri Subotić uz reči da ju je starleta razočarala i da je "Jednom k*rva, uvek k*rva", na šta je Marinkovićka odmah reagovala:

- Slika govori više od 1.000 reči! U moju rupu ko je želeo nije ga stavio, a u tvoju niko nikada nije želeo ni da ga stavi s obzirom na to da si nakaza sa telećom glavom- napisala je Maja, a na ovo se odmah nadovezala Jovana:

Foto: printscreen instagram

- Maja je mnogo povređena i izrevoltirana zbog moje izjave "Jednom k*rva uvek k*rva" u kojoj se pronašla. U moju rupu su stavljali samo pravi, zato ih nije bilo puno, jer pravih je samo malo, retki pronađu retke- rekla je Jovana i dodala:

- Što se teleće glave tiče, ja napominjem, ko mi kaže pa se i ne ljutim. Moja glava je krasila sve naslovne strane, u prvom planu kada je prikazivanje šera u pitanju, a Majina samo kada se govorilo o promiskuitetu i nemoralnosti- zaključila je Jovana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija