• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Ana Sabotinovski

27.07.2022

21:56

SAŠA KOVAČEVIĆ PROSLAVLJA 37. ROĐENDAN! Pevač otkriva šta mu je Zorana poklonila i zbog čega je hteo da otkaže koncert večeras! (VIDEO)

informer.rs

Estrada

SAŠA KOVAČEVIĆ PROSLAVLJA 37. ROĐENDAN! Pevač otkriva šta mu je Zorana poklonila i zbog čega je hteo da otkaže koncert večeras! (VIDEO)

Podeli vest

Saša Kovačević večeras slavi 37. rođendaN, ali ne u krugu porodice i prijatelja već uz svoju publiku i to koncertom u Botaničkoj Bašti. Popularni pevač otkrio je šta je dobio od devojke Zorane Tasovac, kao i zbog čega je hteo da otkaže večerašnji nastup

Saša Kovačević primao je čestitke pred večerašnji nastup i na početku razgovora s novinarima otkrio šta mu uvek požele njegovi bliski ljudi:

Foto: informer.rs

Saša peva i za svoj rođendan...

- Uvek isto, to je sloga, ljubav između moje porodice i mene. Svako ko me iole poznaje uvek mi poželi zdravlje i uspeh, sve ono što je normalno- kaže Sale, a na pitanje da li često peva za svoj rođendan, odgovara:

- Sto puta, retka je prilika kad ne pevam za rođendan. Ovoga puta smo želeli da pomerimo i da ne pevam za svoj rođendan. Hteli smo da pomerimo za 28., ali u dogovoru sa organizatorom došli smo do ideje da to bude 27. jul, verovatno zbog marketinga- otkrio je Kovačević koji ne žali što slavi sa publikom skoro svaki važan datum:

Foto: informer.rs

Kovačević otkrio šta je dobio od devojke za rođendan

- Ne, sve te lepe datume proslavljam sa ljudima koji su poštovaoci mog rada, tako da smatrma da se ta energija prenosi puta dva kada je neki važniji datum u pitanju- iskren je pevač koji je otkrio šta je dobio od devojke Zorane:

- Zvučnik neki, vajrles koji mogu da nosim na putovanja- priznao je Saša.

A pogledajte kako mu je lepša polovina, Zorana Tasovac čestitala rođendan, kao i šta je Kovačević još otkrio:

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija