• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. K.

29.07.2022

07:30

NEĆU SILIKONE! Milica Pavlović pozirala u toplesu i otkrila zbog čega voli svoje grudi!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

NEĆU SILIKONE! Milica Pavlović pozirala u toplesu i otkrila zbog čega voli svoje grudi!

Podeli vest

Milica Pavlović pozirala je u toplesu i poručila da joj ne pada na pamet da ugradi silikone

Atraktivna pevačica tvrdi da je na njenom telu sve prirodno i da je potpuno zadovoljna svojim izgledom.

Foto: Instagram/printscreen

Milica Pavlović pokazala grudi i tvrdi da nema nameru da stavi silikone

- Niko mi ne veruje kada kažem da nisam radila grudi. Ljudi misle da lažem, ali zaista nisam! - kaže "seksi senjorita" i dodaje da ne namerava da ikad ode pod nož:
- Nemam ništa protiv estetskih zahvata, niti protiv devojaka koje to vole. Međutim, zasad ne razmišljam o tome i trudim se da negujem prirodan izgled. Imam sreće da na moj izgled još nije uticao stres i to što zbog posla kasno ležem, radim noću, pevam u zagušljivim prostorijama...

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Voli svoje telo... Milica


Milica kaže da dobrom šminkom može sve da se prekrije:
- Moja šminkerka sredi sve minimalne nesavršenosti na mom licu. Ipak, najbitnije od svega je da volite sebe i svoje nesavršenosti. Imam i ja dane kada mi se ne dopada kako izgledam, ali to su faze koje brzo prođu.

Mesecima čuvala sliku u fioci

Milica Pavlović kaže da je dugo razmišljala da li da objavi provokativnu sliku, na kojoj grudi pokriva rukama.
- Ova slika je stajala u fioci... Hoću-neću, danas-sutra... Je l' previše?! Dok se spremam za sledeći koncert, pročitam da album već ima 65 miliona pregleda na Jutjubu tri meseca otkad je izašao i pogledam opet sliku... Sećam se da sam bila premorena, mesecima sam ga pripremala, bila uključena u svaki delić realizacije... Suze, krv i znoj. I evo je! Savršena, iskrena, ratnička slika- napisala je pevačica na Instagramu.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rasa

pre 1 godinu

Bravo Milice ti i Rada Manojlovic ste najlepse i najzgodnije na estradi jer ste od mame i tate date .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija