• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. S.

29.07.2022

14:44

POLICIJA ĆE SASLUŠATI MAJU I TAMARU! Jovana Jeremić napustila stanicu pa otkrila da će policija proveriti i Pecu Raspopovića, Marinkovićkinog dečka!

printscreen

Estrada

POLICIJA ĆE SASLUŠATI MAJU I TAMARU! Jovana Jeremić napustila stanicu pa otkrila da će policija proveriti i Pecu Raspopovića, Marinkovićkinog dečka!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić danas je provela skoro četiri sata u policijskoj stanici 29. Novembar kako bi dala izjavu i prijavila preteće poruke koje je dobijala proteklih dana od osobe koja tvrdi da je član klana Veljka Belivuka, a prijatelj Tamare Đurić i koji je stao u zaštitu Maje Marinković. Po napuštanju stanice, Joavana je otkrila da će policija zbog ovih poruka saslušati obe starlete, pa čak možda i dečka Maje Marinković, Pecu

 

 

Jovana je ovom prilikom ljutito istakla da će se truditi da ide do kraja u ovom slučaju, a otkrila je i da postoje naznake da starleta Maja Marinković ima veze s kriminogenim osobama:

Foto: marko djokovic

Jovana iznela sve detalej iz policijske stanice...

- Kao što vidiš sam sva mokra, četiri sata sam davala iskaz. Baš smo detaljno prešli sve i ja ću vam reći ono što prosto smem, a to je da je slučaj policija veoma ozbiljno shvata. Slučaj će biti ispraćen do kraja- počela je Jovana i otkrila da li će dobiti policijsku pratnju:

- Za sada ne, ali nije isključeno jer je poslednje što mi je poslao je navijačka pesma posvećena Brankici Stanković i poruku:"Ti si sledeća". Ja ne vidim po čemu sam ja sledeća? Brankica i ja se bavimo različitom vrstom novinarstva, a ne verujem da će neko zbog ku*vinskih poslova skandirati moje ime. Ja ne bih mešala navijače u ovo jer imam mnogo svojih prijatelja koji su u okviru navijačkih grupa. Mislim da je ovaj lik, čovek koji je patološki zaljubljen u Maju Marinković koja je to iskoristila na k*rvinski način, jer jednom k*rva, uvek k*rva. Ko se pronađe, pronašao se i koja je to iskoristila da pošalje jednog polumafijaša da me zastraši jer se to vidi u porukama- istakla je Jeremićeva i otkrila da joj je Tamara Đurić koju pošiljalac spominje kao osobu koja mu je dala voditeljkin broj, sinoć poslala poruku:

Foto: Foto: Marko Đoković

Isteraće sve do kraja... Jovana Jeremić

- Ja moram da kažem da je meni Tamara Đurić sinoć oko 21 čas poslala poruku i napisala je:"Jovana, ja sa ovim nemam nikakve veze", koliko ima veze to će policija utvrditi. Moguće je da je neko hteo da uvuče Tamaru, ali ja sam u nešto sigurna 200 posto, a to je da je Maja Marinković umešana. Ona je htela da mi namesti velike probleme u životu što sam stala na put jednom seoskom, džiberksom k*rvarluku. Ja sa pojednim starletama imam dobar odnos, sa Stanijom Dobrojević, nju volim. Ista ta Tamara Đurić, mi smo imale naše pošalice jer ja s Tamarom nisam imala loše odnose. Tamara je inteligentna, ali to da se ovaj poziva da mu je ona dala broj, to meni nije njen nivo. Ja pričam iskreno, ja ne znam šta će policija da utvrdi- izjavila je Jeremićeva i otkrila da će sve biti ispitane:

- One će sve biti ispitane, i Maja i Tamara i svi koji su učestvovali u ovome biće saslušani i kažnjeni- kazala je Jovana, a na pitanje da li misli da je možda Maja Marinković povezana sa mafijaškim krugovima:

- To će istraga da utvrdi, ali neformalne informacije govore da i te kako jeste i da ima svoje zaštitnike - rekla je Jovana.

Foto: Privatna arhiva

Policija će i njih saslušati... Maja i Peca

Voditeljka ne isključuje mogućnost da Majin dečko Predrag Peca Raspopović, koji je takođe povezivan sa kriminalnim krugovima, na neki način stoji iza pretnji koje je dobila:

- Moguće je, i to će policija proveriti, pa će i Peca Vijagra ići na saslušanje, šta da mu radim - kazala je Jovana.

Podsetimo, nepoznata osoba počela je da uznemirava Jovanu zbog njenog sukoba sa starletom Majom Marinković koju je voditeljka iskritikovala jer je preotela muža najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - navedeno je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija