• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.07.2022

19:38

SUV LUKSUZ! ZAVIRITE U STANIJIN NOVI DOM! Stareta pokazala stan, PA SE POŽALILA KAKO IMA VELIKI PROBLEM!

Estrada

SUV LUKSUZ! ZAVIRITE U STANIJIN NOVI DOM! Stareta pokazala stan, PA SE POŽALILA KAKO IMA VELIKI PROBLEM!

Podeli vest

Nekadašnja učesnica brojnih rijaliti programa, Stanija Dobrojević, snimila je svoj luksuzni stan, pa podelila sa pratiocima da ima jedan veliki problem

Starleta Stanija Dobrojević pokazala je svojim pratiocima kako je uredila svoj novi stan u Rumi koji je platila 150.000 evra.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanija Dobrojević

Tom prilikom ona je pokazala skoro svaki kutak svog stana, sobu sa garderoberom, kutak za šminkanje, dnevnu sobu.

Kod nje u stanu je sve belo, sa roze detaljima, pa čak i u kuhinji. Ipak, najviše pažnje privukao je detalj iz spavaće sobe, u kojoj je takođe, sve u belim tonovima. Na plafonu je ogledalo tačno iznad kreveta.

Starletim stan je prostran i luksuzan, ali ima veliki provlem sa svarima koje više ne koristi. Naime, ona je istakla da nema mesta za sve njene stvari i da hitno mora da se snađe tako što će ih prodati ili pokloniti.

Stanijina zgrada u Rumi nalazi se samo dve ulice od njenog porodičnog doma, gde joj žive majka i brat, zbog čega se odlučila baš za ovu lokaciju. Takođe, pre nego što je pazarila nekretninu, Stanija je preduzetnicima postavila poseban uslov - ona je, naime, zahtevala da ukoliko kupi stan, pored njene zgrade ne bude izgrađena druga, jer bi komšije iz susedne zgrade mogle da vide šta se dešava u njenom stanu, te se pored nalazi jednospratan objekat, baš kako je Satanija i zahtevala.

- Stan još nije gotov, fali mnogo toga da se uradi kako bi sve izgledalo onako kako sam ja zamislila. Mislila sam da će neki grublji radovi biti gotovi dok sam ja bila u rijalitiju, međutim majstori su kasnili. Sav nameštaj koji sam poručila biće u kraljevskom stilu. Veliki kristalni lusteri, stilski komadi i moram da istaknem da se sve to pravi po mojoj meri i zamisli - govorila je Stanija koja u stanu ima veliki dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, vešernicu, dve sobe i veliku terasu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija