• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2022

19:21

LUNA SE OGLASILA NAKON VESTI O TRUDNOĆI! Đoganijeva presrećna, svi čestitaju!

Branko Pantelić

Estrada

LUNA SE OGLASILA NAKON VESTI O TRUDNOĆI! Đoganijeva presrećna, svi čestitaju!

Podeli vest

Pevačica Luna Đogani oglasila se nakon saznanja da je njena drugarica, starleta Ana Korać ostala u drugom stanju

Đoganijeva je na svom Instagram storiju podelila ovu radosnu vest i javno čestitala Ani.

Foto: printscreen/Instagram

Luna Đogani se javno obratila Ani Korać

- Sve sam ti već rekla, tu sam, sada ćeš spoznati svrhu života! Čestitam Anči - napisala je Luna Đogani na pomenutoj društvenoj mreži.

Kako je Informer juče ekskluzivno saznao da je starleta Ana Korać u drugom stanju, ona se odmah oglasila i demantovala navode njene drugarice. Ipak, danas je na društvenim mrežama potvrdila naša saznanja i otkrila da će posti majka.

- Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god devojčica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svetu. I nešto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka. čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom - napisala je Ana Korać na instagramu, a nakon toga usledile su čestitke od mnogih javnih ličnosti.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MILJANI KULIĆ SE ZDRAVSTVENO STANJE NAGLO POGORŠALO?!
Rijaliti

MILJANI KULIĆ SE ZDRAVSTVENO STANJE NAGLO POGORŠALO?!

Miljana Kulić pre dve nedelje operisala je želudac u Turskoj, međutim, nedugo nakon toga došlo je do komilikacija, te je hitno hospitalizovana u Klinički centar Niš. Bivša zadrugarka je nekoliko dana vodila bitku za život, a iako joj je svakim danom bilo sve bolje, sada se to navodno promenilo

05.08.2022

18:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija