• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.S.

06.08.2022

08:25

HIT INTERVJU! POP ZVEZDA NATAŠA BEKVALAC PRED AMERIČKU TURNEJU ZA INFORMER PRIZNAJE: Volela bih da nađem dečka u Americi!

Marko Đoković

Estrada

HIT INTERVJU! POP ZVEZDA NATAŠA BEKVALAC PRED AMERIČKU TURNEJU ZA INFORMER PRIZNAJE: Volela bih da nađem dečka u Americi!

Podeli vest

Pevačica Nataša Bekvalac priznala je da bi volela da pokuša vezu na daljinu, jer, kako kaže, ove na blizinu joj nisu išle. Ona je pričala o svojim dosadašnjim iskustvima sa bivšim muževima

Nataša Bekvalac sprema se za turneju po Americi i nada se da će tamo naći dečka! Pop zvezda u intervjuu za Informer priča da bi joj, posle tri propala braka, prijalo da ima vezu na daljinu!

Foto: Marko Đoković

Tekst potpisa

- Možda bi mi mnogo bolje bilo s nekim ko živi daleko, pošto mi veze na blizinu nisu bile baš uspešne. Ja sam osoba trenutka, ništa u životu ne planiram, videćemo... Ali volela bih da se zaljubim, to bi bilo zaista lepo!

Šta si naučila na ljubavnim greškama?

- Greške su bile veoma bolne, ali neophodne da bih se trgla i "porasla". Naučila sam šta neću i šta ne želim.

Nesigurna sam, priznajem!

Na estradi si 20 godina, zašto si se tek sada odlučila za turneju po Americi?

- Trebalo mi je mnogo vremena da počnem da verujem u sebe. Tako sam se za prvi koncert u Areni odlučila posle 20 godina. Nesigurna sam... Mislim da je sad pravi momenat za taj korak.

Pripremaš novi album, hoće li biti dueta?

- Album izlazi za nekoliko meseci, vredno radim i baš sam uzbuđena. Imaću duet s jednom koleginicom, to je nešto potpuno novo, čemu se baš radujem.

Šta je zajedničko svim tvojim bivšim muževima?

- Različiti su potpuno, jedino što bih mogla da izdvojim kao zajedničku karakteristiku jeste lepota. Uvek sam birala samo lepe muškarce, ali nisu bili dovoljno dobri, zato smo se i razišli.

Kada bi morala da biraš, za koga od svojih bivših se nikad ne bi udala?

- Ni za jednog od njih se više nikad ne bih udala! Niko od njih nije bio pravi, zato su postali i bivši!

Foto: Marko Đoković

Nataša Bekvalac

Kada ti najviše fali jača polovina?

- Muškarac mi fali u banalnim situacijama, kad je neophodna fizička snaga i pomoć, ovako mi je zaista dobro. Ja sam veće muško od mnogih muškaraca!

Koliko ti teško pada da uskladiš karijeru i obaveze prema deci?

- Prioritet su mi ćerke, moram da im budem posvećena 24 sata, sedam dana u nedelji. Dešava se nekad da dođem u pet ujutru sa nastupa, a već u osam imam obaveze kao roditelj. Naučila sam da sve dobro uklopim.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija