• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.08.2022

08:46

ZOVI MOJU ŽENU I NEGIRAJ DA SMO ZAJEDNO! Prebijena pevačica otkrila detalje veze sa nasilnikom koji joj je polomio prst i naneo povrede glave!

Facebook printscreen

Estrada

ZOVI MOJU ŽENU I NEGIRAJ DA SMO ZAJEDNO! Prebijena pevačica otkrila detalje veze sa nasilnikom koji joj je polomio prst i naneo povrede glave!

Podeli vest

Pevačica Marinu Radosavljević 5. avgusta pretukao je bivši ljubavnik koji joj je naneo teške telesne povrede, a ona je za medije ispričala i detalje njihove veze

Izvesni Ivan. T koji je Marinu, prema njenim rečima, napao na Lav festu predao se policiji, a ona je ispričala da joj do sada nikada nije ni pretio, ali je otkrila da je od nje jednom prilikom zahtevao da njegovoj ženi kaže da nisu u vezi.

Foto: Privatna arhiva

Bivši ljubavnik je unakazio... Marina Radosavljević

Marina se juče oglasila i u "nacionalnom dnevniku":

- Bila sam na Love festu da ispoštujem drugaricu koja je došla iz Beograda. On je prišao, nokautirao me je, automatski me je bacio u nesvest. Mene su izneli na nosilima. Ja sam bila u šoku, nisam znala o čemu se radi- rekla je Marina koja je otkrila i šta je jendom prilikom tražio od nje:

Foto: Facebook printscreen

Zadobila potres mozga i prelom prsta... Marina

- Ranije jeste, u smislu: "Zovi ženu moju i negiraj da smo zajedno'"- rekla je Marina koja je nasilnika prijavila, a kako nisu uspeli da ga pronađu, on se sam predao u policijskoj stanici.

Polomljen joj je prst, uznemirena je, lice joj je unakaženo, ima vrtoglavice i povraća, ipak, strah je ono što joj u ovom trenutku ne da mira.

- Plašim se za život, sopstveni i ljudi koji me okružuju- priznala je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

мен'се чини ,ћеро. да си ти ''добила што си тражила''

PREDAO SE OSUMNJIČENI ZA PREBIJANJE PEVAČICE! Policija ispituje ljubavnika koji je Marini Radosavljević naneo teške telesne povrede!
Estrada

PREDAO SE OSUMNJIČENI ZA PREBIJANJE PEVAČICE! Policija ispituje ljubavnika koji je Marini Radosavljević naneo teške telesne povrede!

Pevačica Marina Radosavljević pretučena je u ranim jutarnjim časovima 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji na Lav festu, nakon čega je hitno primljena u bolnicu u Kraljevu gde je i dalje smeštena zbog povreda koje joj je naneo, prema njenim tvrdnjama, njen bivši ljubavnik Ivan T. Kako je Marina ispričala ona je napadača prijavila i policija nije mogla da ga nađe, a on se danas sam prijavio u policijsku stanicu

08.08.2022

14:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija