• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv/Informer/D. I.

09.08.2022

11:54

NASILNIKA ČEKA DO 5 GODINA ZATVORA! Bivši ljubavnik pretučene pevačice predao se juče policiji, Marina traži POLICIJSKU ZAŠTITU!

Instagram/printscreen/Privatna arhiva

Estrada

NASILNIKA ČEKA DO 5 GODINA ZATVORA! Bivši ljubavnik pretučene pevačice predao se juče policiji, Marina traži POLICIJSKU ZAŠTITU!

Podeli vest

Pevačica Marina Radosavljević koju je, prema njenim rečima, pretukao njen bivši ljubavnik I. T., oporavlja se u bolnici, a u toku jučerašnjeg dana osumnjićeni za nasilje nad njom se sam predao policiji

Marina je saznala da se Ivan predao, ali kaže da to ne znači kraj njenim mukama:

- Sada mi je lakše kada sam čula da se sam predao policiji, pa ćemo da vidimo nadalje šta će da se dešava. Čula sam da se pojavio u pratnji advokata. Verovatno će mu biti određen pritvor, a kasnije će država odrediti kolika ga kazna čeka- počinje razgovor Marina koja otkriva kakvo je njeno zdravstveno stanje:

Foto: Instagram/prntsc

Boji se za svoj život... Marina Radosavljević

- Osećam se malo bolje. Lekari su mi rekli da nisam životno ugrožena, ali će proći dosta vremena dok mi se telo ne oporavi jer me i dalje sve boli. Preko infuzije primam i lekove protiv bolova, ali verujte veća mi je ona bol koju osećam u duši, nego ova fizička. Takođe, doktor mi je rekao da bi danas trebalo da, ako sve bude u redu, izađem iz bolnice na kućno lečenje- priča pevačica i dodaje:

- Moja porodica je je veoma zabrinuta jer ovo nije prvi put da mi se dešava fizički napad. Prvi put se desilo na parkingu, dvojica mladića su upotrebila suzavac i prebila me ispred lokala u kom je trebalo da nastupam. 

Foto: Privatna arhiva

Pretukao je bivši ljubavnik... Marina Radosavljević

Marina priznaje da je agonija tek čeka kada bude napustila kraljevačku bolnicu u kojoj je trenutno na odeljenju hirurgije:

- Zahtevaću od nadležnih organa da imam policijsku zaštitu od 24 časa. Jako se bojim ne samo za svoj život, nego i za život mojih najbližih. Moj zahtev će ići na procenu kod policije i na osnovu toga će se doneti odluka o tome da li ću dobiti zaštitu. Dakle, ukoliko oni ustanove da sam životno ugrožena, dobiću policijsku pratnju.

Podsetimo, Marina je napadnuta u noći između 4. i 5. avgusta kada je na nju, prema njenim rečima, nasrnuo I. T. s kojim je ranije bila u emotivnoj vezi:

- To je bio prvi dan Lav festa u Vrnjačkoj Banji. Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doleteo I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvest, ali on je nastavio da me udara. Dakle, to su videli njegovi prijatelji, ali verujem da je sve zabeleženo na kamerama. Takođe, dron je obletao sve vreme, pa je verovatno i da je preko njega sve snimljeno- kaže pevačica koja tvrdi da je sa oženjenim Ivanom bila u vezi koja je trajala godinu dana i koja je okončana prošle godine u decembru kada počinje pakao za nju:

- Ja sa njim nemam nikakav kontakt od decembra prošle godine, pre onog incidenta koji mi se dogodio u februarau kada su me pretukla dva nepoznata muškarca. Blokirala sam ga, tako da nismo mesecima ni u kakvom kontaktu, ne znam iz kog razloga je uradio ovo što je uradio. Do sada nisam imala nijedan problem s njim, a sada je verovatno bio drogiran- izjavila je za Informer Marina juče.

A kako prenose mediji nasilniku za ovo krivično delo preti i do pet godina zatvora.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija