• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.08.2022

14:22

SLAVLJE U DOMU BOJANE I MIRKA, MALI ZORAN PUNI GODINU DANA! Željko provozao brata u kolicima, roditelji presrećni! (VIDEO)

Instagram/printscreen

Estrada

SLAVLJE U DOMU BOJANE I MIRKA, MALI ZORAN PUNI GODINU DANA! Željko provozao brata u kolicima, roditelji presrećni! (VIDEO)

Podeli vest

Sin Bojane Rodić i Mirka Šijana, mali Zoran danas puni godinu dana, a presrećni roditelji podelili su fotografije svog prvenca i oduševili pratioce. Snimak kako mali Željko Ražantović u kolicima gura svog brata od tetke Zorana, posebno je oduševio sve

Bojana je prva podelila fotografije sina Zorana koji je će uskoro i da prohoda, a pomalo i priča pa je svim članovima porodice zanimljiv. 

Foto: Zoran Sinko

Danas slavlje kod Bojane i Mirka

Ona se oduševila snimkom na kom se vidi kako sin njene sestre Bogdane i Veljka Ražnatovića, Željko gura Zorana u kolicima i ludo se zabavaljaju. 

Osim nje, i Mirko je na društvenim mrežama čestitoa sinu rođemda, a posebno je sve oduševila fotografija Bojanine sestre Nataše koja se fotografisala sa malim slavljenikom dok oboje nose slične trenerke.

Podstimo, Bojana i Mirko i dalje nisu upriličili venčanje, a uprkos tome skladno žive u kući u Surčinu na spratu koji su renovirali sa svog sina i sebe. Mirkova majka Goca redovno se hvali odnosom sa snajom Bojanom i sinom Mirkom, a oduševljena je do kad aje postala baka:

Foto: printscreen instagram

Srećna baka... Goca Božinovska

- Svi smo dobro i zdravo, unuče je kao lutka. Samo nešto blebeće. Već je počeo ponešto da priča - počela je Goca svoju priču nedavno za „Informer", pa naglasila kako su priče o svađama s Bojanom velika laž.

- To da se svađamo su sve gluposti, ja ne znam ko može sa mojom Bojanom da se posvađa. Ja nju doživljavam kao svoju ćerku, tako je gledam. Uopšte je ne razdvajam od Jelene i Zorane, ali zaista je tako. Kod nas nema nikakvog ustručavanja, mi pričamo kao da sam je ja rodila. Nikad se ne svađamo, nemamo nesuglasica, jer smo mi na dva posebna sprata, svako je za sebe. Kad me pozovu ja odem, kad ih pozovem oni dođu. Kad me pozovu na ručak, odem kod njih, kad ja kuvam, ja zovem njih - objasnila je pa otkrila kakva je snaja kuvarica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija