• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. Kosijer

10.08.2022

13:49

VODITELJKE SE SUKOBILE OKO RIJALITIJA! Marija: Ograničite emitovanje! Bojana: Nek promeni kanal kome smeta!

Prntscreen

Estrada

VODITELJKE SE SUKOBILE OKO RIJALITIJA! Marija: Ograničite emitovanje! Bojana: Nek promeni kanal kome smeta!

Podeli vest

Voditeljke jutarnjeg programa na Prvoj televiziji Marija Savić Stamenić i Bojana Ristivojević nemaju isti stav o rijalitijima

Dok Marija smatra da emitovanje tog programa treba ograničiti, njena koleginica, koja je ranije vodila "Parove", kaže da svako kome se ne sviđa rijaliti može da promeni kanal! Voditeljke Prve nemaju isto mišljenje ni o estetskim korekcijama. Mariji se ne sviđaju silikoni, a Bojana nema ništa protiv njih ako su urađeni sa merom!

Foto: printscreen instagram/marijasavicstamenic

Izričito protiv rijalitija... Marija Savić Stamenić

Marija Savić Stamenić:


Da li ste za zabranu abortusa?
- Nisam za to. Jesam za odgovorno ponašanje da bi se izbegle takve intervencije, jer verujem da ostavljaju fizičke, ali i još teže psihičke posledice.


Treba li ukinuti rijaliti programe?

- Nisam za zabrane, ali jesam za ograničenje i redukovanje takvog sadržaja, ali i zabranu i sankcionisanje propagiranja nasilja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja. Nadam se da će doći vreme kada će se brojna publika rijalitija svuda u svetu zasititi takve vrste programa.

Foto: printscreen instagram/marijasavicstamenic

Marija Savić Stamenić


Eksponiranje privatnog života na društvenim mrežama?

- Onako kako mislim, tako se i ponašam. Objavljujem neke svoje privatne fotografije, ali slike dece nikad. Ne osuđujem kada neko odluči drugačije.
Podržavate li estetske korekcije?

- Podržavam da se na prirodan način ublaži i uspori starenje kože. Veliki sam pobornik tzv. PRP-a, tretmana sopstvenom krvnom plazmom koji vraća svežinu i regeneriše kožu. Nikad ništa nisam korigovala na sebi i ne bih. Ne sviđa mi se ništa što je silikonsko i što izgleda veštački. Razumem ako nekoga to čini srećnijim i zadovoljnim.
Da li žena može biti i dobra majka i uspešna u svom poslu?

- Može. Uvek sam se trudila da provodim što više kvalitetnog vremena sa decom, da im pružim dovoljno ljubavi, zagrljaja, razgovora, podrške... Najteža faza je bila kad su oni bili mali, a ja sam radila za Dnevnik RTS-a kao reporter i često ostajala dugo na poslu. Mislim da sam uspevala da im nadoknadim tako što sam sve drugo bila isključila u tom periodu.

Foto: printscreen instagram/bokalica

Nema ništa protiv rijaliti programa... Bojana Ristivojević


Bojana Ristivojević:

Da li ste za zabranu abortusa?
- Mislim da bi zabranjivanje abortusa dovelo do toga da se ova procedura obavlja ilegalno i da ih rade nestručna lica, a da se žene izlažu rizicima. To bi nas i civilizacijski vratilo korak unazad. Iako se nikada ne bih odlučila na taj korak, jer od trudnoće i deteta ne postoji ništa lepše na svetu, ne podržavam zabrane i u ovom slučaju ih smatram kontraproduktivnim.
Treba li ukinuti rijaliti programe?

- Svako može da bira šta želi da gleda. Razumem ljude koji ne vide ništa dobro u rijalitiju i ne žele da ga gledaju, ali mogu samo da promene kanal. Zabrana nije potrebna. Mislim da polako prolazi vreme ekspanzije rijalitija i gledaoci se više okreću serijskim programima, što je bolje i kvalitetnije.

Foto: printscreen instagram/

Otkrila šta misli o društvenim mrežama... Bojana


Eksponiranje privatnog života na društvenim mrežama?

- U poslednje vreme moje objave uglavnom imaju veze sa poslom, ali podelim i ponešto iz privatnog života. Nemam ništa protiv eksponiranja privatnog života na mrežama, ali sve sa merom!
Podržavate li estetske korekcije?

- Da, ako se rade sa ukusom i merom, da nije prenaglašeno i vulgarno i ukoliko je istinska potreba, a ne slepa jurnjava za trendovima.

Da li žena može biti i dobra majka i uspešna u svom poslu?

- Može, posebno ukoliko ima pomoć porodice i kolega. Kada sam donosila odluku da se samo tri meseca nakon porođaja vratim na posao, ta dva faktora su bila presudna. Trudim se da budem maksimalno produktivna kad sam na poslu. Kada dođem kući, svu energiju i pažnju posvećujem ćerki.


BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija