• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N.K.

12.08.2022

07:05

LJUPKU STEVIĆ MUVA RUSKI MILIONER! Pevačica na Crnogorskom primorju ima udvarača iz Rusije, zbog nje je zakupio CELU PLAŽU

Dejan Milićević

Estrada

LJUPKU STEVIĆ MUVA RUSKI MILIONER! Pevačica na Crnogorskom primorju ima udvarača iz Rusije, zbog nje je zakupio CELU PLAŽU

Podeli vest

Pevačica Ljupka Stević oduvek je imala brojne udvarače, a sada je na nju bacio oko bogati Rus

Ljupku Stević muva ruski milioner! Atraktivna pevačica je zapala za oko bogatom Rusu, koji je zbog nje zakupio celu plažu u Crnoj Gori kako bi je zaveo!

Foto: Dejan Milićević

Ljupka Stević, pevačica

- Ljupka je nedavno bila u Crnoj Gori zbog posla. Otišla je na dva dana, bukvalno da odradi tezgu, ali uspela je da ugrabi i malo vremena za sebe. Sutradan posle nastupa ustala je rano i otišla na jednu privatnu plažu. Nije bilo žive duše, ali to joj nije bilo čudno jer je bilo baš rano. Međutim, posle sat vremena i dalje je bila sama! Pitala je radnika na plaži zašto su sve ležaljke oko nje prazne, a on joj je otkrio da je jedan Rus zakupio sve da bi ona bila sama! - priča naš dobro obavešten izvor blizak pevačici i dodaje da je Ljupka ostala u šoku:

Pala u nesvest

Ljupka Stević kaže da je zbog spota za pesmu "Moram" slabo jela i zato joj je nedavno pozlilo pred jedan nastup:

Foto: Insajder

 

- Pila sam sokiće za detoks da bih smršala što više za spot! Tri dana nisam jela, radila sam i snimala spot. Jedan dan mi je bilo loše, ali sam mislila da ću uspeti da izguram nastup uveče. Međutim, samo sam se srušila i ostala bez svesti. Hvala Bogu, sad sam dobro, samo me je tada umor stigao...

- Vreme je prolazilo, ali Rusa nigde nije bilo! Bilo joj je neprijatno, ma ništa joj nije bilo jasno... Čovek je zakupio plažu zbog nje, a nije joj prišao! Tek posle dva sata se opustila i uživala potpuno sama. Šetala je plažom, snimala se telefonom, postavljala je na društvene mreže snimke iz mora...

Razmenili brojeve


Kako naš sagovornik otkriva, prvi susret pevačice i Rusa dogodio se tek uveče.


- Ljupku je uveče pozvao prijatelj iz Crne Gore i rekao joj da mora te noći da izađe s njim u jedan klub. Kad je stigla tamo, zatekla je u separeu i svog udvarača! Rus joj se predstavio, rekao joj je da mu se mnogo dopada i da je želeo da je bolje upozna. Ona ga je pitala zašto joj nije prišao na plaži kad ju je već zakupio zbog nje, a on se pravdao da mu je iskrsao poslovni sastanak koji nikako nije mogao da odloži. Rekao je da je zato na kraju pozvao njihovog zajedničkog prijatelja iz Crne Gore i zamolio ga da organizuje susret u klubu - priča naš izvor.


Društvo je te noći bilo baš veselo, ali Ljupka i Rus nisu zajedno otišli u hotel!


- Rekla mi je da se ništa nije desilo među njima, ali da su razmenili brojeve. Ona se odmah ujutru vratila u Beograd, ali uskoro ponovo putuje u Crnu Goru zato što ima zakazane tezge. Ko zna, možda će bogati Rus tada uspeti da je osvoji - priča naš izvor.

Bez pompe


Ljupka nam je potvrdila da je bila u provodu u Crnoj Gori, ali gest bogatog Rusa nije htela da komentariše.

Foto: Dejan Milićević

Ljupka Stević, pevačica

- Bila sam sa prijateljima u jednom klubu na moru. Među njima je bilo i Rusa, ali to su sve moji drugari, pa nema potrebe da se oko toga diže pompa - rekla je pevačica, a na pitanje ko je onda zakupio plažu zbog nje odgovara:
- Neću da pričam o tome! Samo dva dana sam bila "dole" i uskoro idem ponovo, ali samo zbog tezgi!
 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija