• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.08.2022

07:20

SLAVLJE U DOMU JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ! U porodicu stiže prinova, postaće baka!

Estrada

SLAVLJE U DOMU JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ! U porodicu stiže prinova, postaće baka!

Podeli vest

Književnica i voditeljka Jelena Bačić Alimpić uskoro će postati baka, a vesti da u porodicu stiže prinova objavila je njena snaja Antonina!

Marko, sin Jelene Bačić Alimpić, nedavno se oženio svojom dugogodišnjom partnerkom Antoninom, a nekoliko meseci kasnije usledile su radosne vesti - u porodicu stiže prinova!

Foto: printscreen Instagram jelena_bacic_alimpic

Jelena Bačić Alimpić

Slavna voditeljka i spisateljica postaće baka u 54. godini, a radosne vesti je na svom Instagramu saopštila upravo njena snajka.

Ona je na svom nalogu podelila sliku na kojoj je pozirala sa svojim mužem i na kojoj joj se pomalo nazire stomačić. Objavu je ispratio i poseban opis:

Foto: Printscreen/Instagram

Jelenin sin Marko i snaja Antonina

- Nas troje. Neki su nagađali, neki priželjkivali, a neki znali. Sve u svemu, sada je došlo vreme da se javimo sa bebišem u stomaku iz Grčke - napisala je Antonina ispod čije fotografije se nižu čestitke i pozitivni komentari.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija