• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

15.08.2022

21:19

MARIJA OPET HISTERISALA I PRETILA LEKARIMA Kulićka zbog Miljane napravila dramu, OBEZBEĐENJE JE IZBACILO NAPOLJE

printscreen

Rijaliti

MARIJA OPET HISTERISALA I PRETILA LEKARIMA Kulićka zbog Miljane napravila dramu, OBEZBEĐENJE JE IZBACILO NAPOLJE

Podeli vest

Majka bivše zadrugarke Miljane Kulić zabrinuta je za stanje ćerke koja se do nedavno borila za život, a lekarima i osoblju je priredila haos zbog toga što joj ni danas nisu dozvolili da je poseti!

Marija Kulić je pre nekoliko dana napravila pravu scenu u Urgentnom centru zbog toga što joj doktori nisu dali da poseti ćerku Miljanu, koja se od prošle nedelje nalazi na lečenju u ovoj ustanovi, a odakle je hitno prebačena iz niškog Kliničkog centra.

Kako navodi izvor za Kurir koji se našao na licu mesta, Marija je histerisala zbog toga što su joj zaposleni u UC saopštili da Miljanu ne može da vidi jer su posete pacijentima u bolnicama zabranjene zbog povećanog broja zaraženih koronavirusom.

Foto: printscreen

- Marija je došla da vidi Miljanu, ali kada su joj lekari saopštili da ne može da je vidi jer su na snazi mere protiv koronavirusa, koje podrazumevaju i zabranu posete pacijentima na odeljenju, ona je poludela. Počela je da viče da nju to ne zanima i da ona mora da vidi ćerku uživo. Ponavljala je da ćerku nije videla otkad je dovedena u Beograd i da ne postoji sila koja će joj to zabraniti. Lekari su je više puta opominjali da smanji ton i da ta odluka važi za sve i da ne mogu da prave izuzetak ni kada je Miljana u pitanju. To ju je još više iznerviralo, pa je rekla da to rade namerno, jer je Miljana javna ličnost, pa da je zbog toga ismevaju i da to ne može tako - kaže sagovornik za gorepomenuti list i dodaje:

Foto: printscreen

Miljana Kulić i Marija Kulić

- Sećam se da je pitala: "Kako meni ne date da vidim Miljanu, a gore kod nje ulaze doktori i sestre i prave selfije s njom dok je još pod sedativima? Kako ta pravila ne važe za sve? Zašto je onda vi uznemiravate? Svima ću vam je*ati mater ako vidim još neku Miljaninu sliku iz bolničke sobe!" Kada je na trenutak postala i agresivna, zaposleni su bili prinuđeni da pozovu i obezbeđenje, koje ju je najpre zamolilo da se smiri, a kako je ona to odbila i pokušala da krene ka odeljenju gde je bila smeštena Miljana, izveli su je napolje i zamolili da napusti objekat i da se vrati kad se bude smirila - završava izvor za Kurir.

Takođe, Miljanino stanje se i dalje prati iz dana u dan. Ona bi za nekoliko dana, ukoliko se nešto ne pogorša, trebalo i da bude otpuštena na kućno lečenje. Međutim, Miljana je opet pravila dramu i zadavala muke posvećenom osoblju, pa je tako pre nekoliko dana zahtevala da je puste da ide kući na sopstvenu odgovornost.

Foto: Printscreen You Tube/Miljana Kulic

Marija Kulić i Miljana Kulić

- Miljana je opet upala u jednu od svojih kriza, pa je tražila da odmah ide kući kako bi počela sa spremanjem za ulazak u novu sezonu "Zadruge", koja počinje u septembru. Kako bi je odgovorila od ove ideje, Marija joj je preko telefona poručila da ne sme da ode iz bolnice i da se smiri, i da mora još da leži u bolnici ako želi da ozdravi i da uđe u rijaliti. To ju je smirilo. Ipak, tim psihijatara koji je redovno posećuje i sa njom razgovara izričito je protiv te ideje o njenom povratku u rijaliti, jer oni od nje zahtevaju strogo mirovanje i kad se vrati u Niš, kao i nadzor psihijatra uz uzimanje propisane terapije - završava nezvanični izvor iz bolnice.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija