• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.08.2022

19:00

JOVANA JEREMIĆ O MASAKRU U CETINJU: Verujem da je postojala crna magija! Voditeljka otkrila: Možda niste obratili pažnju, ali... (VIDEO)

printscreeen

Estrada

JOVANA JEREMIĆ O MASAKRU U CETINJU: Verujem da je postojala crna magija! Voditeljka otkrila: Možda niste obratili pažnju, ali... (VIDEO)

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o masakru koji je Crnu Goru zavio u crno kada je Vuk Borilović ubio 10 ljudi u Cetinju, među kojima i dvoje dece

 

 

 

 

Jovana nije krila koliko je šokirana izjavom crnogorske psihološkinje koja pravda Borilovića:

- Zdravo svima, ovo je 28. po redu rubrika "Do koske sa Jovanom Jeremić". Danas se bavimo temom kojom se bave svi, a to je masakr koji se desio u Cetinju, šokantnim izjavama crnogorske psihološkinje koja pravda Borilovića kao ubicu rekavši da su Crnogorci obrazovni i hrabri ljudi. Na neku ruku je definitivno svojom izjavom pokušala da opravda temperament masovnog ubojice. Moram da poručim ovoj doktorki da to nije normalno, a ja ne znam koji je ona fakultet završila kad je ovako glupu izjavu dala. Ovo dokazuje da se ona potpuno ponaša neprofesionalno, kao da nije završila medicinu. To znači da svako zbog svog temperamenta može da bude nasilnik i ubica i da je to okej ako je odlika nekog naroda - rekla je Jeremićeva.

Foto: Printscreen

Jovana Jeremić o masakru u Cetinju

- Ne želim da verujem da su Crnogorci takvi, jer ih ja ne pamtim kao nasilnike, već kao velike džentlmene. Ali sigurno masakr u Cetinju i ubistvo komšija nije karakteristično za Crnogorce. Sa njenom izjavom se apsolutno ne slažem! Njenu izjavu treba osuditi! Meni ovo izgleda da će ovaj događaj na Cetinju da se politizuje, baš zato što Borilović jeste pripadnik DPS-a Milove stranke. S druge strane, ne bih volela da se to dogodi, ali mislim da će se ovaj obračun i masakr iskoristiti protiv Dritana Abazovića, svrgnuće, smene i pad Vlade u Crnoj Gori. Ne bi Milova doktorka tek tako govorila ovakve stvari. Ispada sada da je Abazović nesposoban kao premijer i da policija nije odreagovala kako je trebalo, ispali su nesposobni jer je ubica 45 minuta harao Cetinjem i ubijao ljude. - rekla je Jovana, pa dodala:

- Verujem da jeste postojala magija u tom slučaju, ali ne verujem da je u pitanju vlaška magija. Verujem da je u pitanju albanska, ali iz istočne Srbije nije - dodala je Jeremićeva.

- Istraživala sam ovaj slušaj, možda niste obratili pažnju, ali krvna osveta jeste karakteristična za Crnu Goru - rekla je Jovana Jeremić, a šta je još otkrila saznajte u videu na početku teksta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 1 godinu

Ova je ko' Dobro jutro-margarin ...u sve se mesa i sve zna pametnica ??????????????? Samo nije svesna koliko iritira ....

cccc

pre 1 godinu

Rijaliti igračica zaboravila da više nije u rijalitiju.

vlada

pre 1 godinu

Koliko je prepametna!!! Zasto ona ne pise knjige, multiinteligentna je za svoj uzrast...

Paparaco

pre 1 godinu

Vrlo inteligentna pravnica. Vratite je da brsti. Ne može da se otrgne od zavičaja.

Đeljana

pre 1 godinu

Kad starketa umisli da je vrhunska novinarka Jovana Jeremić.?????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija