• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

19.08.2022

09:08

HVALA BOGU JA SAM TO PREŽIVEO! Miloš Bojanić progovorio o zdravstvenim problemima

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

HVALA BOGU JA SAM TO PREŽIVEO! Miloš Bojanić progovorio o zdravstvenim problemima

Podeli vest

Pevač Miloš Bojanić boravi na crnogorskom primorju, gde i ovog leta odmara sa suprugom Brankom i unucima u zajedničkoj vili na moru

Bojanić je otvorio dušu i progovorio o tome da li ima rak kože i kakvo mu je sada zdravstveno stanje.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ljudi ne znaju o čemu se radi, pročitaju naslov i misle da je to sad... Što se raka tiče, evo Branka i ja smo skuvali jednog od dva kilograma i pojeli smo ga. Jedino nismo imali ona specijalna klešta. Zahvaljujući gospodu Bogu, ja sam to preživeo - rekao je Miloš.

Operacija tumora je odavno iza njega i tog perioda ne želi ni da se priseća. Ipak, otvoreno govori o kanceru, jer je, kako kaže, kod njega oduvek sve bilo transparentno.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- To je bio jedan mali mladež koji je bio maligan, doktori su ga odstranili. O tome se pisalo, ja sam sve to javno ispričao, slike pokazao, jer nikad ništa nisam krio... Ja svima želim zdravlje kao što je moje, moju kondicuju i moj način života. Ne može mi niko ništa, što kaže moj kolega Mitar Mirić, jači sam od sudbine. Jedino ko je jači od mene je dragi Bog koji me čuva - ističe Bojanić.

Foto: Žarko Radovančev

Miloš se osvrnuo i na mlade pevačke nade koje sve češće u muzičkim takmičenjima pevaju njegove pesme, a dotakao se i "Zvezda Granda".

- Ja sam se sad naježio kad pričao o tome, iako je ovde sad 35 stepeni. Meni je izuzetno drago, ja bih svakog od takmičara izgrlio i izljubio. Godinama postoje "Zvezde Granda" i nikad se niko nije usudio da peva mene i Mitra Mirića, zašto - ne znam. Mogao bih da budem bezobrazan, pa da komentarišem i ovako i onako, ali to nema smisla. Momci, posebno moji Bosanci, pevači iz Bosne su se usudili da pevaju moje pesme, ja sam im zahvalan i čestitam im - rekao je pevač.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija