• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

19.08.2022

20:05

SIN POKOJNOG ŠABANA OTKAZAO SVADBU - GORDANA RAZOČARANA?! Mihajlo doneo konačnu odluku - ovo je razlog?!

Ivan Dobričić

Estrada

SIN POKOJNOG ŠABANA OTKAZAO SVADBU - GORDANA RAZOČARANA?! Mihajlo doneo konačnu odluku - ovo je razlog?!

Podeli vest

Sin legendarnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo i njegova devojka Marina sledeće godine postaće roditelji, a uskoro je trebalo da se venčaju. Ipak, navodno do svadbe neće doći, jer su je navodno otkazali

Kako je otkrio izvor za "Alo", odluku da otkažu svadbu doneo je Mihajalo i to navodno zbog toga što je opet zavladao koronavirus.

- Marina je u četvrtom mesec trudnoće i sada je sa Mihajlom u Švajcarskoj. Oni su planirali da se vančaju pre nego što beba stigne na svet i to je najviše obradovalo Gocu. Svi su im se ponudili da im pomognu oko pripema kako se ne bi mladenci mnogo umarali i stresirali, ali Mihajlo i Marina su nedavno odlučili da sve otkažu i to su saopštili porodicama. Mihajlo je bio taj koji je potegao tu temu, jer opet je zavladao koronavirus - navodi izvor.

Foto: Goran Jovanović

Mihajlo Šaulić sa majkom Gordanom

Lekari su Marini rekli da treba što više da odmara i shvatili su da trenutno nije sutuacija idealna da bi pravili svadbu.

- Oni su se dogovorili da odlože sve, pa da svadba bude sledeće godine, najverovatnije u oktobru kad bi i krstili bebu. Goca je ipak razočarana jer se baš radovala i nadala da će se ispuniti Šabanova želja da se Mihajlo oženi - zaključio je izvor.

 

BONUS VIDEO:

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija