• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

20.08.2022

11:01

"SUPRUG, NJEGOVA BIVŠA, MOJE, NJEGOVO I NAŠE DETЕ" ! Bivša zadrugarka zbunila fanove objavom na društvenim mrežama

Estrada

"SUPRUG, NJEGOVA BIVŠA, MOJE, NJEGOVO I NAŠE DETЕ" ! Bivša zadrugarka zbunila fanove objavom na društvenim mrežama

Podeli vest

Pevačica i nekadašnja pobednica šoua "Nikad nije kasno" i učesnica rijalitija, Zorica Erić, zbunila je svoje pratioce kada je na društvenim mrežama objavila nesvakidašnju fotografiju

Zorica na tvoj fotografiji nasmejano pozira sa svojim suprugom, njegovom bivšom ženom, njegovim, svojim i zajedničkim detetom.

- Ponosna sam što smo kao roditelji, zajedničkim snagama učinili sve da naša deca budu srećna - poručila je pevačica, što je zbunilo njene fanovi, budući da u Srbiji baš i nije običaj da se sadašnja i bivša žena podržavaju i vole.

Foto: printscreen

- Kada sam se udala za sadašnjeg supruga, moja ćerka je imala 4 godine, a njegov sin 15 meseci. Od prvog trenutka me zavoleo, kao i ja njega. Vaspitavali smo ih da se jedno prema drugom ophode kao brat i sestra, tako je ostalo i danas. Andrija je odrastao govoreći da ima mamu, tatu i Zoku. Čak je i u vrtiću na temu porodice nacrtao tatu, mamu i mene. Kasnije je rođena Elena, tako da smo imali troje dece u kući - započinje priču Zorica Erić za GrandOnline i otkriva koliko joj je bilo teško da ujedno vaspitava i svoju i suprugovu decu.

- Trudili smo se da deci pružimo sve uslove da budu srećni. Koliko sam ja volela Andriju, toliko je i Jovana (bivša supruga) volela moju decu. Funkcionišemo savršeno i dogovaramo se o svemu što se tiče dece - ističe pevačica i nastavlja

Foto: TV PRVA / SCREENSHOT

- Andrija je sada već veliki momak, 20 godina, i dalje me zove Zoka, deli sa mnom tajne, pričamo o svemu, uvek sam tu za njega. Moja starija ćerka se udaje 9. septembra i on će biti taj "veliki brat" koji izvodi svoju sestru iz kuće. Njegova majka Jovana će biti tog jutra sa nama da mi pomogne oko priprema.

Koliko god je u nekim trenucima bilo teško odgajati decu, ispuniti im sve zahteve i pružati im svu pažnju, Zorica ističe da njoj to nikad nije predstavljalo preblem.

- Nikada mi nije bilo naporno odgajati svu decu zajedno. Nikada ih nisam ni po čemu odvajala. Kada me neko pita koliko imam dece, uvek kažem troje - ponono zaključuje pevačica koja je zbog zajedničke fotografije pokupila mnoštvo simpatija i hvala.

Inače, pre zajednice sa sadašnjim suprugom Goranom, Zorica je bila u braku iz kog je i dobila ćerku. Zanimljivo je da je pre udaje za prvog supruga bila u vezi 2 i po godine sa sadašnjim suprugom, ali ju je ostavio jer što nije mogao da podnese da bude pevačica. Nakon toga se udala, on oženio i dobio sina, pa se ubrzo razveo. Veoma brzo se i ona razvela i iz Prijedora vratila u Srbiju. Nakon toga ponovo se spojila sa Goranom, rodila mu ćerku i danas joj je najveća podrška i oslonac u životu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija