• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2022

16:37

ŽENA PREKINULA KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ! Žestoko oplela po Ceci Ražnatović, a onda je usledio šok! (VIDEO)

Insider

Estrada

ŽENA PREKINULA KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ! Žestoko oplela po Ceci Ražnatović, a onda je usledio šok! (VIDEO)

Podeli vest

Dragana Mirković sinoć je održala koncert na gradskom trgu u Šidu gde se okupilo nekoliko hiljada ljudi, a pevačica je na društvenim mrežama otkrila da je oborila rekord posećenosti tog grada

Detalj sa koncerta koji je privukao veliku pažnju jeste scena kada je jedna starija gospođa iz prvih redova prekinula koncert, obratila se Dragani i oplela po njenoj estradnoj rivalki Ceci Ražnatović.

 

 

- Dragana, stani ovde. Lepša si od Cece hiljadu puta - rekla je baka i izazvala ovacije publike, na šta je Dragana rekla:

Ja vas obožavam, samo da znate, neka mi je neko posle koncerta dovede - poručila je nasmejana Mirkovićeva.

Snimak na kojem se čuje kako se Dragana obraća Ceci Ražnatović dok su se srele na snimanju novogodišnjeg programa postao je viralan, a pevačica se jednom prilikom na to osvrnula.

Foto: ATAIMAGES

Dragana Mirković o svađi sa Cecom Ražnatović

- Ja ne znam da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Ono što mene čini mirnom i staloženom jeste da ja nikada nisam ni jednu ružnu reč rekla protiv te žene, a vi ste živi svedoci. Znači nikada, a nažalost ona jeste, nešto poprilično loše je uradila na svojoj slavi pre dve godine. Ne znam zašto i čime izazvana. To mi je mnogo žao, jer to je bespotrebno bilo, apsolutno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna, jer ne vidim drugi razlog - rekla je Dragana ranije, pa dodala: 

- Reći "dobro veče", ne vidim da je to neki izazov, da vas neko stvarno onako izvređa pred svima na konferenciji za štampu, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je ona tako osetila, želela, slobodno. Ja se dobro osećam, ja ovako funkcionišem u životu, ja idem uzdignute glave, mogu da prođem svuda bez telohranitelja, ja znam šta sam govorila u životu, šta sam radila u životu... Ja stvarno nemam razloga da se ničega plašim u životu, niti da se plašim pitanja, tačno znam šta sam pričala. Ja nikada ništa loše nisam rekla, stvarno ne znam otkud to... Da li je nju neko nešto slagao, da li joj je neko nešto rekao? Pojma nemam - istakla je Dragana Mirković jednom prilikom.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija