• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

21.08.2022

20:20

ANICA MILENKOVIĆ BAKŠIŠ NOSI U KESAMA, KITE JE ZLATOM! Pevačica čuvala starije ljude kako bi prehranila decu, a sada hara Amerikom! (VIDEO)

printscreen instagram

Estrada

ANICA MILENKOVIĆ BAKŠIŠ NOSI U KESAMA, KITE JE ZLATOM! Pevačica čuvala starije ljude kako bi prehranila decu, a sada hara Amerikom! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Anica Milenković postala je velika zvezda zahvaljujući pesmi "Lančić" koja je postala veliki hit, a koju je snimila sa samo 13 godina. Muzičku karijeru je započela krajem osamdesetih, međutim, 2007. godine se povukla iz javnosti

Anica je tada otišla na turneju u Ameriku i tamo ostala, a tada su je zadesile razne nedaće i borba za egzistenciju sa dvoje dece.

Tokom pandemije koronavirusa, u svojoj ispovesti za domaće medije, otkrila je da je čuvala starije ljude kako bi uspela da prehrani decu.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Production

Pevačica Anica Milenković

Kako sada prenosi "Kurir", teški dani su iza Anice, a koliko je popularna u Americi, svedoči i snimak sa jednog njenog nastupa.

- Anica kida koliko je tražena u Americi. Svi hoće da ona zabavlja goste. Pare posle veselja iznosi u džakovima, kite je zlatom u ogromnim količinama. Stavljaju joj oko vrata zlatne lance s krstovima, iz ruke dolari samo padaju. Ludnica. Imala je težak period. Namučila se. Ostali naši pevači koji tamo žive ne mogu ni da joj priđu. Ona nema potrebe da se vraća u Srbiju, sa ovim parama ovde može sa svojom decom da živi kao bubreg u loju i da se bavi samo tim što joj najbolje ide - završava izvor.

 

 

Podsetimo, Anica je nadavno u intervjuu domaćim medijima ispričala da nije lako brinuti o starijima, ali da se ona nijednog posla ne stidi, jer joj je novac trebao zbog dece.

- Ne stidim se ovoga što sada radim, a nema ni potrebe. Mogu da preživim i stvaram, moja deca imaju sve što im je potrebno. Nikada mi niko ništa nije dao, sve sam sebi plaćala sama. Svi misle da je kod pevača sve samo sjaj i glamur, da je sve markirano. Mnogi nas tako gledaju. Ima pevača koji tako žive. Mene ne impresionira novac, vile, skup nakit, brendirana garderoba. Ja sam nosila skupe krpice, imala skupu šminku, mene to više ne ispunjava. Rad sa starima je veoma emotivan posao. Naučila sam koliko je njima malo potrebno da budu srećni. Stisak ruke, da ih pomiluješ po kosi. Ja sam pronašla sreću. Nemam ni blizu onoga što sam imala, ali sam sada srećnija - rekla je Anica jednom prilikom.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija