• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2022

23:00

ANA BEKUTA OTKRILA RECEPT ZA SREĆU! Evo šta je potrebno da uradite kako biste imali radosnu nedelju! (FOTO)

ATA Images

Estrada

ANA BEKUTA OTKRILA RECEPT ZA SREĆU! Evo šta je potrebno da uradite kako biste imali radosnu nedelju! (FOTO)

Podeli vest

Ana Bekuta otišla je na zasluženi odmor, a pevačica je pronašla vreme i za svoje fanove sa kojima je podelila "recept" za srećnu nedelju

Bekuta je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi šešir i sunčane naočare, a u pozadini se vidi da je na moru, međutim, najveću pažnju je privukao opis fotke.

- Uputstvo za srećnu nedelju, čak i ako niste na moru: 1. Odmah prestani da se upoređuješ sa drugim ženama 2. Organizuj kafu ili susret za kvalitetan razgovor 3. Sad lepo izađi iz Instagrama i ostavi telefon kod kuće! Voli vas Ana - napisala je pevačica na pomenutoj društvenoj mreži.

Ana Bekuta je odlučila da poradi na sebi i psihički, ali i fizički. Ona je imala dnevno pet obroka, tri glavna i dve užine. Jela je striktno na tri sata, nije koristila so, već samo biber i kukurkumu i to uvek zajedno. Hranu je spremala na maslinovom ulju, a krompir izbacila iz jelovnika. Svakog dana pila je 1,5 litara vode i dosta čaja od rastavića i konzumirala je mlečne proizvode bez laktoze zbog alergije. Ključan deo Anine dijete bilo je crveno bobičasto voće kojim je započinjala dan, ali i ostale vrste voće sa niskim glikemijskim indeksom (poput kivija) koje smanjuju želju za slatkišima i drže pod kontrolom nivo šećera u krvi.

- Četvrtak je bio detoks dan koji je počinjao standardnim doručkom, a onda sam na svaka tri sata jela ili lubenicu ili ananas. Za tri meseca je otišlo 12 kilograma, ali je posle išlo malo sporije. Otprilike, dva i po do tri kilograma mesečno - ispričala je Ana jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija