• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2022

20:23

BAJA MALI KNINDŽA OTIŠAO NA LETOVANJE SA PORODICOM Pevač OVIM potezom oduševio fanove, evo čemu uči decu!

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

BAJA MALI KNINDŽA OTIŠAO NA LETOVANJE SA PORODICOM Pevač OVIM potezom oduševio fanove, evo čemu uči decu!

Podeli vest

Pevač Baja Mali Knindža otišao je na zasluženi odmor nakon brojnih nastupa, a vreme provedeno sa porodicom je iskoristio da poseti manastire i uči sinove pravoslavlju

Baja Mali Knindža je vrlo rado viđen pevač na raznim veseljima, a sada je nakon napornog rada odlučio da napravi predah i ode sa porodicom na more.

Naime, pevač je sa suprugom Dijanom i svoja dva najmlađa sina otišao na Skijatos i uživa na Egejskom moru.

Foto: Printscreen/Instagram

Baja Mali Knindža sa sinovima

Pevač je objavio i fotografije sa mora na kojima se vidi kako u odličnom raspoloženju uči svoje najmlađe sinove da pokazuju spojena tri prsta, a to što sinove uči duhu patriotizma i pravoslavlja oduševilo je brojne Bajine pratioce.

Podsetimo, Mirko ima ukupno šestoro dece. Iz prvog braka ima sina i tri ćerke, dok je sa Dijanom dobio dva sina Gavrila i Danila.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija