• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

28.08.2022

10:34

TADA SAM PRVI PUT OSETILA ŠTA ZNAČI KADA NEKOGA IZGUBIŠ! Lea Kiš progovorila o gubitku deteta

Instagram

Estrada

TADA SAM PRVI PUT OSETILA ŠTA ZNAČI KADA NEKOGA IZGUBIŠ! Lea Kiš progovorila o gubitku deteta

Podeli vest

Voditeljka Lea Kiš 90-ih godina izgubila je bebu i retko govori o tome, ali je jednom prilikom otkrila da joj je to najveća tragedija koju je doživela. Lea je priznala da joj je veoma teško što nakon toga nije uspela da rodi još jedno dete

Popularna voditeljka Lea Kiš retko govori o tragediji koju je doživela za vreme bombardovanja. Voditeljka je nakon rođena ćerke Sare, ponovo ostala trudna, ali nažalost tu bebu nije uspela da zadrži. Lea je otkrila da je to bio najveći udarac koji je doživela u životu, pa je priznala da joj je veoma žao što nakon toga nije mogla opet da ostane trudna. 

Foto: Instagram

- Najsrećniji trenutak bio mi je kada sam na svet donela moju ćerku Saru, dok bol koji nikada neću pobediti i koji mi kao živa rana stoji na srcu jeste gubitak druge bebe za vreme bombardovanja. Nažalost, posle toga, Bog mi nije podario još dece. Tada sam prvi put osetila šta znači kada izgubite nekoga - rekla je Lea pre nekoliko godina za magazin Story, dodajući da se na svoj način nosi sa tim.

Foto: Dejan Živančević

-  Retko kada se oslanjam na druge. Nisam plačljivica i ne tražim da me bližnji teše. Žena sam koja može da podnese udarce, ali isto tako i da ih uzvrati. Smatram da čovek sve sam mora da prebrodi. Nešto će naučiti, otpatiti, ali postaće bolji - istakla je Kišova uz zaključak:

- Mnoge životne faze su me navele da otupim ili ogrubim, ali kako je vreme prolazilo, shvatila sam da nema potrebe da se menjam. Zato sam, za svaki slučaj, napravila štit iza kojeg ostavljam sve zlonamerne ljude.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija