• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

28.08.2022

22:00

MARIJA SLOMILA RUKU KAD JE PRAVILA HAOS NA ULICI?! Šerifovićeva sa gipsom došla na nastup! (FOTO)

Printscreen You Tube

Estrada

MARIJA SLOMILA RUKU KAD JE PRAVILA HAOS NA ULICI?! Šerifovićeva sa gipsom došla na nastup! (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se skandalozan snimak na kom se vidi kako Marija Šerifović nasred ulice urla i pesnicama udara u svoj automobil, a ovaj prizor šokirao je javnost

Kako prenose mediji, Marija je navodno nakon ovog incidenta na koncertu u Zrenjaninu nosila zavoj na ruci.

Foto: Printscreen You Tube

Marija Šerifović sa gipsom na ruci održala koncert

Iako je pevačica pokušala da se opravda da se povredila kada je pomagala majci Verici Šerifović, navodno je prava istina da je povreda nastala zbog udaraca u kola, što se razotkrilo tek nakon nekoliko dana zahvaljujući snimku koji je završio na društvenim mrežama.

 

 

Komšije nisu krile koliko su se šokirali kada su videle kako se Marija ponaša.

- Šokirani smo saznanjem da se Marija tako ponašala na ulici, s obzirom da do sada nikada nije pravila skandale. Čuli smo da je neko od stanara snimio taj video, ali mi zaista nismo čuli tu buku i galamu - rekla je jedna komšinica za Kurir.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 1 godinu

Marija je zrela za psihoterapiju. To je potpuno asocijalno ponašanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija