• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji.hr/Informer/D.S.

30.08.2022

18:20

SEVERININA MAJKA BRANI PEVAČICU! Nakon Vučkovićeve jezive tuče sa sestrom, stala je na njenu stranu!

Estrada

SEVERININA MAJKA BRANI PEVAČICU! Nakon Vučkovićeve jezive tuče sa sestrom, stala je na njenu stranu!

Podeli vest

Majka pevačice Severine Vučković otkrila je da je njena druga ćerka Marijana lažno optužila pevačicu za nasilje, te da je sama sebi nanela povrede!

Zagrebačka policija privela je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu. Privođenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njenim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Foto: instagram/severina

Severina Vučković

Povod svemu i raspisivanju istrage je, kako saznajemo, neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu. Međutim, Severinina majka Ana tvrdi drugačije!

Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! - kazala je Severinina majka Ana o porodočnoj drami poznate pevačice.

Izvor blizak pevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pevačicu i nanela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stepenište kako bi se samoopovredila.

Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića dane u Centru za socijalnu rad.

Kontaktirali smo i Severininog bivšeg supruga Milana Popovića da nam kaže kako komentira da navodno on stoji u pozadini ovog sukoba.

- Ne želim da komentarišem insinuacije i netačne navode, ali želim skrenuti pažnju da je upravo ovakvo ugrožavajuće ponašanje Severine razlog zašto se ovoliko borim da naše dete živi sa mnom i mojom porodicom u jednom mirnom, stabilnom i sigurnom okruženju - kratko je poručio Milan Popović.

Fotografije povreda koje je Severina zadobila možete pogledati na OVOM linku.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija