• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

01.09.2022

07:00

SEVERININA SESTRA OGLASILA SE PRVI PUT NAKON INCIDENTA U SPLITU! Marijana: Drogirana Seve je pokušala da me ubije, tukla je i Igora i Milana!

printscreen

Estrada

SEVERININA SESTRA OGLASILA SE PRVI PUT NAKON INCIDENTA U SPLITU! Marijana: Drogirana Seve je pokušala da me ubije, tukla je i Igora i Milana!

Podeli vest

Marijana Vučković Popović tvrdi da je njena drogirana sestra Severina pokušala da je ubije u stanu njihove majke Ane u Splitu!

Ona kaže da je pop zvezda toliko agresivna, da je čak tukla i bivše muževe Igora Kojića i Milana Popovića.

Severina je odmah reagovala na sestrine optužbe i zapretila joj tužbom! Pevačica tvrdi da joj ona pakuje lažnu aferu u dogovoru s Milanom Popovićem, koji želi da joj uzme sina Aleksandra.

Foto: Facebook printscreen

Severina i Marijana

Već je prijavljivala

Marijana se juče oglasila prvi put nakon incidenta u Splitu i iznela jezive optužbe na sestrin račun.

- Severina ima ubilački nagon, agresivna je i luda! Ubola me je oštrim predmetom, a ja sam se branila! Posle toga nije zvala hitnu pomoć, što znači da je htela da me ubije. Mojoj porodici je teško da izađe na kraj s njom, jer konzumira razne narkotike, a ne želi da prihvati pomoć psihijatra i ode na lečenje - kaže Marijana i dodaje:

- Stalno nasrće na porodicu, učiteljice, socijalne radnice... Pa, i na bivše partnere Igora i Milana! I njih je fizički napadala.

Marijana je već prijavljivala Severinu, ali, prema njenim rečima, niko nije reagovao:

- Sve ovo je posledica nemara institucija. Prijavljivala sam je da zlostavlja našu majku Anu, kao i da mi preti. Jadna je država koja dopušta da se ovakve osobe pojavljuju u javnosti.

S druge strane, Severina, koja je zbog bolova u vratu pregledana u bolnici u Zagrebu, direktno optužuje Milana Popovića da stoji iza sestrinih kleveta.

Foto: Informer

Severina Vučković i Milan Popović

- Marijana laže! Ona svojom voljom, već dugi niz godina, nije deo porodice. Ne znamo gde živi, nije u kontaktu sa majkom... Kleveće me i podnosi lažne prijave! Sedam godina se nismo videle! Iznenada se, pre skoro pola godine, zbližila sa Milanom Popovićem, što je on potvrdio u Centru za socijalni rad! Sve njene prijave su proverene i odbačene - priča Severina.

Loši odnosi

Ona dodaje da je Marijana u konfliktu i sa ćerkom koju nije videla pet godina:

- Mija ju je prošle godine prijavila policiji jer joj je Marijana preko vozača Milana Popovića poslala paket uznemirujućeg sadržaja. Ponavljam, ona je napala mene, strgla mi je ogrlicu, razbila mobilni... Tužiću je!

Podsetimo, Marijana je prijavila policiji u Splitu da ju je Severina pretukla, pa je za pevačicom raspisana poternica. Seve je uhapšena prekjuče na aerodromu u Zagrebu, a zatim je u sedištu Kriminalističke policije negirala ove optužbe.

Milan podržao Marijanu

Milan Popović javno je podržao Severininu sestru Marijanu:

- Čuo sam se s njom i ispričala mi je šta se dogodilo. Zgrožen sam, ali nisam iznenađen. Sa Marijanom sam oduvek bio u dobrim odnosima jer je tetka mog sina. Ne samo s njom, nego i sa celom porodicom Vučković.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija