• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

05.09.2022

07:00

VESELJE ZA 10! Informer proslavio rođendan u Rosićima podno Divčibara, među gostima političari, muzičari i voditelji!

Miloš Rafailović/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

VESELJE ZA 10! Informer proslavio rođendan u Rosićima podno Divčibara, među gostima političari, muzičari i voditelji!

Podeli vest

Velikim veseljem u selu Rosići podno Divčibara Informer je proslavio 10. rođendan!

Od rane zore, pa do ponoći slavili smo na imanju Stevana Milićevića kod jezera.

Foto: Foto: Miloš Rafailović/ Aleksandar Jovanović Cile

Vukašin Vučićević, Danilo Vučić i Dragan J. Vučićević

Ispekli smo i pojeli vola, uživali u domaćoj gibanici, svadbarskom kupusu i točenom valjevskom pivu, dok su naših 500 gostiju zabavljali najbolji muzičari!

Foto: Foto: Miloš Rafailović/ Aleksandar Jovanović Cile

Era napravio lom...

Era se provozao kvadom

Era Ojdanić iskoristio je lepo vreme da se provoza kvadom po Rosićima.

- Mene možete videti i na traktoru i u džipu! Prvi put sam seo na kvad. Vožnja po ovako lepoj prirodi je pravo uživanje - kaže folker.

Zvezde žurke bili su Zorica Marković, Ljupka Stević i Era Ojdanić.

- Ovo može samo Informer! Nikad se nisam bolje proveo! Vo je za čistu desetku, kao i atmosfera - rekao je Era, koji je iskoristio lepo vreme da se provoza kvadom po prirodi.

Foto: Foto: Miloš Rafailović/ Aleksandar Jovanović Cile

Zorica Marković zapevala Ivici Dačiću na uvo


Njegova koleginica Zorica raspametila je prisutne goste svojim najvećim hitovima!

- Rođena sam u Kosjeriću! Kao devojčica sam čuvala ovce po ovim livadama. Ovde je najlepša priroda u celoj Srbiji - kazala je raspoložena pevačica, koja je ispunila nekoliko želja političarima Ivici Dačiću i Draganu Markoviću Palmi.

Foto: Foto: Miloš Rafailović/ Aleksandar Jovanović Cile

Slavlju prisustvovao i Dragan Markoviuć Palma


Uživala je i Ljupka Stević, tradicionalna gošća našeg narodnog veselja.

- Obožavam vaša slavlja! - rekla je ona i latila se mikrofona.

Pored njih, goste je zabavljao i orkestar "Siti bend" iz Kosjerića, kao i trubači čuvenog Dejana Jevđića.

Glavni i odgovorni urednik Dragan J. Vučićević i direktor Damir Dragić isekli su rođendansku tortu i poručili da imamo mnogo razloga za slavlje:

- Već smo proslavili deseti rođendan u "Kasini", ali smo odlučili da to učinimo i u Rosićima! Ma slavićemo i treći put!

Foto: Foto: Miloš Rafailović/ Aleksandar Jovanović Cile

Tomislav Momirović, takođe, je bio jedan od gostiju


Informer je na istom mestu okupio političare, pevače, voditelje, uspešne srpske biznismene i ljude iz ovog kraja. S nama su slavili ministar saobraćaja Aleksandar Antić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović... Sa suprugom Sandrom provodio se i političar Zoran Babić, dok je biznismen Željko Ristić bio sa ženom Marijanom. U domaćoj hrani i piću uživali su i Irina Vukotić, Predrag Sarapa, Dragoslav Bokan, novinar Duško Vukajlović, državna sekretarka u ministarstvu pravde Lidija Pavićević, bivši general policije Bratislav Dikić... U Rosićima su bili i gradonačelnik Arilja Predrag Maslar, predsednik opštine Kosjerić Žarko Đokić, predsednik paraolimpijskog komiteta Zoran Mićović, kao i Jelena Drakulić Petrović, direktorka kompanije "Ringier Axel Springer", ali i vlasnik "Marso grupe" Zoran Ivanović...

Vo se pekao 24 sata

Domaćini su se potrudili da vo i kupus budu "prste da poližeš".

- Vola smo dobro usolili, a onda ga na laganoj vatri pekli 24 sata. Zato je preukusan. I kiseli kupus je pravi domaćinski. Domaćice su ga kiselile specijalno za Informerovu proslavu - kaže Dragan, koji je bio zadužen za pečenje, a sve u organizaciji Milana Čokoladnog.

 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija