• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

11.09.2022

17:50

UMORNA SAM, NE ZNAM KO SAM BILA PRE! Marija Mikić iskreno o majčinstvu: Plašim se situacija kojim neću moći da vladam!

Printscreen

Estrada

UMORNA SAM, NE ZNAM KO SAM BILA PRE! Marija Mikić iskreno o majčinstvu: Plašim se situacija kojim neću moći da vladam!

Podeli vest

Pevačica Marija Mikić nedavno se porodila i na svet donela ćerku Đurđu, a ovom prilikom je otkrila sve o majčinstvu, a dotakla se karijere koju je zbog trudnoće zapostavila

Posmatrajući njen Instagram profil, možeme se zaključiti da je Marija Mikić nikada srećnija, da uživa sa suprugom i ćerkom u porodičnoj ili, ali pevačica je sada otkrila i šta je to što joj nedostaje i zadaje muke.

Foto: printscreen

Marija Mikić

Kako se osećate? Koliko vas je uloga majke promenila?

- Osećam se presrećno. To je ono prvo i najvažnije. Onda sledi umor, nespavanje, više ne znaš da li vladaš svojim telom i umom, ali ono najbitnije, ispunjeno, voljeno i srećno. Mene je uloga majke toliko promenila da ne znam zapravo ko sam bila pre nego što sam postala majka. Gledanje na svet, odgovornost, požrtvovanost, sve. Naravno nabolje. Nikada se nisam osećala bolje u svojoj koži i lepše.

Kako se Joca snalazi u ulozi oca?

- Joca već ima sina iz prvog braka i ništa od ovoga mu nije strano. Jedino što kaže da mu je sve kao da je prvi put jer je u pitanju devojčica i da drugačije gleda i na sebe i na nju. Mnogo je dobar i brižan, baš kako sam ga i zamišljala.

Foto: Printscreen

Marija Mikić sa suprugom

Delite li poslove?

- Delimo naravno. Ja sam žena malo starijih shvatanja, pa mislim da postoje “ženski” poslovi i u to mu ne dam da se meša. Sve ostalo oko bebe je na ravne časti. Dobro, malo više u maminu korist, ali tata pomaže puno!

Čega se plašite kada je roditeljstvo u pitanju?

- Plašim se nekih situacija kojim neću moći da vladam. Za početak se plašim kada prohoda pa kad krene da pada. Šta ako ne budem tu u datoj milisekundi? Onda kažem sebi: “Pa svako je dete palo nekada.” Onda mi na red dolazi kada položi vozački sutra na primer pa vozi kola. Ufff, plašim se svega onoga zbog čega je mene moja majka smarala u određenim periodima odrastanja.

Šta Vam trenutno najteže pada?

- Možda ću zvučati sebično, ali jako sam velika spavalica i najteže mi pada taj prekid sna kada se beba budi jer je gladna. Mislim da sada ne mogu ni da zamislim da spojim 4-5 sati da odspavam. Probudila bih se kao Supermen verovatno.

Uskoro se vraćate i na posao, imate prvi nastup. Koliko su vam muzika i publika nedostajali?

- Puno! Nisam pevala od petog meseca trudnoće. Toliko mi sve nedostaje da sam trudna snimala pesme i spotove. Ljudi su mi govorili da se smirim, ali ja jednostavno imam tu energiju koju moram da izbacim i mislim da bih bila nesrećna da to nisam izgurala kako sam zamislila. Jedva čekam prvi nastup i da kad kažem: “ŠTA” publika nastavi da peva umesto mene.

 

 

Ko će čuvati bebicu dok mama nastupa?

- Đurđu će čuvati tata, uglavnom. Baka se bori za tu ulogu jer joj je unuka glavna u životu pa nas nagovara da je čuva ona. Prepustiću da se dogovore njih dvoje ko je odgovoran za nju tih nekoliko sati ili neka se smenjuju. Meni je najbitnije da je ona voljena i na sigurnom, a sa tatom i bakom nema greške. Joj, ne daj Bože tetku da sam zaboravila u celoj ovoj priči, odrekla bi me se.

Kakvi su planovi za dalje?

- Planovi su da se polako vraćam starim obavezama, mislim na nastupe. Počećemo jednom nedeljno da pevamo pa ćemo videti kako ću izdržavati tempo. Krčka se i neka nova pesma i spot, ali tek što su izašle ove dve. Neću da žurim sa projektima.

Planirate li uskoro veliku svadbu?

- Planiramo naravno! Korona nas je omela u svim planovima. Posle se nisam upuštala u organizaciju da se opet ne bi nešto izjalovilo. Mislim da ćemo se veseliti u septembru 2023. godine, ako Bog da!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija