• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.09.2022

12:54

IZGLEDALO JE KAO DA ĆEŠ ZAUVEK BITI TU! Čola se pretužnim rečima oglasio nakon vesti o smrti Kornelija Bate Kovača!

Public, Insider

Estrada

IZGLEDALO JE KAO DA ĆEŠ ZAUVEK BITI TU! Čola se pretužnim rečima oglasio nakon vesti o smrti Kornelija Bate Kovača!

Podeli vest

Smrt Kornelija Bate Kovača, proslavljenog kompozitora, posebno je potresla pevača Zdravka Čolića koji se sada oglasio na svom profilu na Instagramu

Kompozicije Kornelija Kovača obeležile su karijeru Zdravka Čolića kom je napravio ogroman broj hitova poput "April u Beogradu", "Živiš u oblacima", "Zvao sam je Emili", "Jedna zima sa Kristinom" i druge.

Foto: printscreen

Napravio Čoli velike hitove... Kornelije Kovač

Čola se sada oglasio bolnim rečima i u neverici da je njegov veliki prijatelj i saradnik preminuo:

- Izgledalo je kao da ćeš zauvek biti tu. Hvala ti za muziku… za dela koja si stvarao… za reči pažnje i ljubavi koje si imao za sve nas. Obeležio si naše živote. Hvala ti Bato za sve! - napisao je Čolić. 

 

 

Kao što je poznato, Zdravko Čolić i Kornelije Kovač su sarađivali, a zajedničkim snagama kreirali su neke od najlepših pesama. Ono što je zanimljivo jeste da je na Čolićevom jednom albumu, zajedno sa Kornelijem Kovačem, radio i čuveni Hans Cimer, koji je sada jedan od najpoznatijih kompozitora na svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija